Life

A murit mama lui Mihai Albu. Femeia era în stare critică la spital

A murit mama lui Mihai Albu. Femeia avea 95 de ani și era în stare critică la spital. Anunțul trist a fost făcut de designer.
23.08.2023 | 16:48
A murit mama lui Mihai Albu Femeia era in stare critica la spital
Mihai Albu și-a pierdut mama. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu este în doliu după ce mama sa a murit, la vârsta de 95 de ani. Designerul a făcut anunțul miercuri, 23 august, pe rețelele de socializare. Femeia era internată în spital de câteva zile.

A murit mama lui Mihai Albu

“Drum lin spre ceruri, MAMI!”, este mesajul pe care designerul de pantofi l-a postat pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă. Sute de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de miercuri, Mihai Albu a anunțat, tot în mediul online, că mama sa, Zinaia, este în stare critică la spital. Femeia, care împlinise 95 de ani anul acesta, a suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale.

Deși operația a decurs bine, din punct de vedere chirurgical, starea femeii s-a deteriorat considerabil. Aceasta a petrecut câteva zile la secția de Terapie Intensivă. Designerul de pantofi a ținut să mulțumească personalului de la spital pentru eforturile depuse.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică in urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă).

Chirurgical, operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajută!”, a scris Mihai Albu miercuri dimineață, în speranța că mama sa își va reveni.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu avea o relație foarte bună cu mama sa

Designerul de pantofi a vorbit, acum ceva timp, despre relația pe care o avea cu cea care i-a dat viață. Cei doi se înțelegeau foarte bine, iar mama lui este cea care i-a transmis valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

“De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei”, a declarat Mihai Albu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a fost foarte apropiat de mama sa, mai ales că și-a pierdut tatăl de la o vârstă fragedă. Femeia s-a ocupat singură de creșterea lui și l-a ajutat să meargă la meditații pentru a urma o facultate de artă.

Mihai Albu era foarte pasionat de desen, iar mama lui l-a susținut și l-a ajutat să-și urmeze visul. “Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare”, a mai spus designerul.

ADVERTISEMENT
Tags: