Life

Ce relație există între Mihai Albu și mama sa. Femeia a împlinit recent 95 de ani

Mihai Albu și mama sa sunt extrem de apropiați. Recent, cea care i-a dat viață creatorului de pantofi a împlinit 95 de ani, iar Mihai Albu a avut grijă să o sărbătorească.
21.02.2023 | 13:12
Ce relatie exista intre Mihai Albu si mama sa Femeia a implinit recent 95 de ani
Ce relație există între Mihai Albu și mama sa. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Albu se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră de succes pe care a reușit să și-o construiască în ani de zile și de asemenea, o are lângă el pe femeia care i-a dat viață și l-a susținut în tot acest timp necondiționat.

Mama lui Mihai Albu a împlinit 95 de ani

Zinaia este numele mamei lui Mihai Albu. Recent, femeia a împlinit vârsta de 95 de ani, iar fiul ei a avut grijă să o surprindă ca la carte. Cei doi au petrecut împreună ziua de naștere, cu tort, dar și cu voie bună, iar asta putem observa din imaginile pe care creatorul de pantofi le-a postat pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

95 ani. La mulți ani, mami! Iți mulțumesc pentru tot!”, a fost mesajul postat de Mihai Albu, alături de o imagine cu mama sa, în vârstă de 95 de ani. Se pare că pe cei doi nu îi leagă doar o relație mamă-fiu ci mai mult de atât, iar asta a dezvăluit chiar faimosul designer.

Mihai Albu, care a împlinit anul trecut 60 de ani, recunoaște că mama sa a fost cea care l-a învățat ce înseamnă seriozitatea, respectul, dar și bunătate, valori după care se ghidează chiar și în prezent. “De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei”, a mărturisit Mihai Albu, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri le-a conștientizat însă ani mai târziu. Mihai Albu a mai vorbit printre altele și despre perioada copilăriei. Se pare că faimosul creator de pantofi era certat deseori de mama sa, dar și de profesori. Mai toate caietele sale erau pline de desene, iar acest lucru era o problemă la acel moment.

Ce rol a avut mama lui Mihai Albu în cariera sa

Ce influență a avut Zinaia asupra lui Mihai Albu? Mama sa l-a încurajat mereu să facă ceea ce își dorește. După e tatăl său a încetat din viață, femeia s-a ocupat singură de creșterea sa și de asemenea, l-a ajutat să meargă la meditații astfel încât să poată să urmeze o facultate de artă, așa cum își dorea.

ADVERTISEMENT

Pentru că îi plăcea să deseneze încă de când era mic, mama sa a avut grijă ca fiul ei să își urmeze pasiunea, chiar dacă toate aceste lucruri necesitau timp, dar și bani. De asemenea, pentru că era singurul copil, întreaga atenție s-a concentrat doar asupra lui.

”Știa că îmi place foarte mult să desenez și pentru asta m-a susținut necondiționat. Deși de mult ori eu am vrut să abandonez pentru că am fost la un liceu de matematică – fizică și nu avea profil de desen, cu toate acestea m-a susținut foarte mult. 

ADVERTISEMENT

Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare”, a mai povestit faimosul creator de pantofi, în interviu acordat pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: