Life

A murit veteranul de război Zaharia N. Ion. Avea 100 de ani: „Dragii mei copii și dragi nepoți, să mă iertați”

A murit veteranul de război Zaharia N. Ion. Bătrânul care a participat la al Doilea Război Mondial a decedat la 100 de ani.
15.11.2022 | 15:30
A murit veteranul de razboi Zaharia N Ion Avea 100 de ani Dragii mei copii si dragi nepoti sa ma iertati
A murit veteranul de război Zaharia N. Ion. Foto Argrespress
ADVERTISEMENT

A murit veteranul de război Zaharia N. Ion, la vârsta de 100 de ani. Acesta a transmis un ultim mesaj pentru cei apropiați.

A murit veteranul de război Zaharia N. Ion

Veteranul de război originar din Argeș a murit sâmbătă, la 100 de ani. Acesta a ținut să transmită un mesaj pentru rudele sale, în special pentru copii și pentru nepoți, cărora le a cerut iertare pentru toată durerea pe care le-a pricinuit-o.

ADVERTISEMENT

Acesta a ținut să menționeze în mesajul tău de adio că este fericit pentru că va fi alături în ceruri de mama copiilor lor, dar și de sora acestora, trecută și ea la cele veșnice.

Veteranul de război a mai precizat și că le mulțumește copiilor și nepoților pentru că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca el să aibă o viață lungă și bună pe pământ.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei copii și dragi nepoți, să mă iertați că v-am părăsit și că v-am pricinuit o așa mare durere. Atât a vrut Dumnezeu să mă țină pe această lume, și vă rog să aveți grijă de voi și de copii voștri.

Vă mulțumesc mult pentru efortul și contribuția voastră de a încerca să mă țineți cât mai mult în viață, dar Bunul Dumnezeu a hotărât ca să fiu alături de mama voastră și de Iloria, sora voastră. Dragi consăteni, Vă rog să mă iertați dacă am mai greșit față de dumneavoastră”, este mesajul acestuia, conform glasulcetatii.ro.

ADVERTISEMENT

Zaharia Ion a participat la Al Doilea Război Mondial

Zaharia Ion s-a născut în anul 1922 într-o familie modestă. După ce a terminat școala primară, s-a angajat la București și la 20 de ani a fost încorporat în armată.

În anul 1942 a participat la Al Doilea Război Mondial și a reușit alături de ceilalți soldați să elibereze mai multe zone din vestul țării.

ADVERTISEMENT

După ce s-a întors de pe front, Zaharia Ion s-a căsătorit și a întemeiat o familie cu patru copii.

ADVERTISEMENT
Tags: