Fotbal intern

A negociat Laurenţiu Reghecampf cu U Craiova?! Anunţul făcut de Panduru: “El analizează acum”

14.01.2021 | 23:48
A negociat Laurentiu Reghecampf cu U Craiova Anuntul facut de Panduru El analizeaza acum
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite la Al Wasl, a făcut un anunț despre stadiul în care se află tehnicianul cu privire la preluarea unei noi echipe în viitor.

Laurențiu Reghecampf este liber de contract pentru moment, după ce a demisionat de Al Wasl în octombrie, iar de atunci nu a semnat cu nici o altă echipă.

ADVERTISEMENT

Au existat în trecut speculații despre o posibilă sosire a lui Reghecampf la U Craiova, în postura de antrenor, dar într-un final nimic nu s-a concretizat.

A negociat Laurenţiu Reghecampf cu U Craiova?! Anunţul făcut de Panduru: “El analizează acum”

Basarab Panduru s-a reîntors ca analist TV după experiența petrecută la Al Wasl și a comentat varianta venirii lui Reghecampf la Craiova: “Dacă el crede că e bine la Craiova, probabil se duce. Au fost discuții, s-a discutat. Sunt convins că dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că e cea mai bună variantă. Acolo te duci gândindu-te la manisfestarea aia din oraș, dacă iei campionatul.

ADVERTISEMENT

Îl iau pe umeri și îl aduc în brațe până la Snagov. FCSB a mai câștigat, CFR a mai câștigat, Craiova nu a făcut-o. S-ar putea să te atragă lucrurile astea. El analizează lucrurile acum.

Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le știm 3 oameni (n.r. despre stadiul negocierilor). Nu știu cât de serioase au fost, nu pot să zic”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu ia în calcul o schimbare pe banca tehnică: “Mergem cu Papură până în vară”

Patronul celor de la U Craiova, Mihai Rotaru, nu ia în calcul o schimbare de antrenor în momentul de față, planul clubului din Bănie fiind să aibă continuitate pe banca tehnică. Și în trecut aceștia nu au renunțat la Cristiano Bergodi, chiar și după ratarea titlului in ultima etapă din sezonul 2019-2020.

“Am spus-o și acum trei săptămâni. Vrem să mergem cu Papură până în vară. Vrem să facem tot posibilul ca mandatul lui să fie de succes. Știm că nu e o persoană agreabilă, la nivel general, o persoană comunicativă.

ADVERTISEMENT

Agreabilă este. Comunicativă nu este. Știm că e mai greu de discutat cu domnia sa, dar își face treaba și trebuie să îi dăm timp”, a declarat patronul Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT