Life

A părăsit-o printr-un SMS. Cei doi artiști celebri care s-au despărțit într-un mod ireal. Păreau perfecți împreună

Artista părăsită de iubit printr-un SMS. Părea că avea o relație perfectă cu partenerul ei. A suferit mult în urma despărțirii.
26.10.2023 | 18:19
A parasito printrun SMS Cei doi artisti celebri care sau despartit intrun mod ireal Pareau perfecti impreuna
Cuplul a fost unul dintre cele mai celebre la începutul anilor 2000. Sursa foto: House Beautiful
ADVERTISEMENT

O artistă îndrăgită la nivel internațional a mărturisit că a fost părăsită de iubitul ei, coleg de breaslă, printr-un SMS. Vestea a dărâmat-o, având în vedere că îl iubea nespus și în fața întregii lumi păreau că trăiau o poveste de dragoste sinceră.

Renumita cântăreață părăsită de iubit printr-un SMS

Apar noi detalii din cartea autobiografică pe care Britney Spears a lansat-o de curând, ”The Woman in Me”. După ce în urmă cu câteva zile s-a aflat că a fost însărcinată cu Justin Timberlake, iar acesta a obligat-o să avorteze, de această dată a ieșit la iveală că artistul a părăsit-o printr-un SMS.

ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, Britney Spears și Justin Timberlake formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la nivel mondial. Ambii populari, datorită talentului muzical, nu treceau nicio clipă neobservați, fiind mai mereu pe primele pagini ale tabloidelor.

Britney Spears avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Justin Timberlake, iar povestea lor părea atât de sinceră, încât Britney Spears și-ar fi dorit să nu se despartă niciodată, ba chiar să aibă copii. Lucrurile nu au stat conform așteptărilor, însă.

ADVERTISEMENT

După 3 ani de relație, Justin Timberlake a abandonat-o pe Britney Spears. ”A dat cu piciorul la cel mai bun lucru pe care l-a avut”, a scris faimoasa interpretă în cartea sa de memorii, ”The Woman in Me”, pe care a lansat-o pe data de 24 octombrie.

Britney Spears filma secvențe pentru videoclipul ”Overprotected: The Darkchild Remix” când deodată a primit un SMS de la Justin Timberkale. Cântărețul american i-a scris că nu mai vrea să fie împreună cu ea, veste care a întristat-o profund pe Britney.

ADVERTISEMENT

De ce a părăsit-o Justin Timberlake pe Britney Spears

Vreme de o oră și jumătate, Britney Spears s-a retras de pe platourile de filmare. S-a așezat, pe jos, lângă rulota ei, și a început să plângă atât de mult încât i s-a întins machiajul pe față. Regizorul clipului i-a observat absența îndelungată și a fost uimit de starea în care a găsit-o.

 ”Nu pot să cred. Uită-te! Asta s-a întâmplat”, i-a spus Britney Spears lui Chris, regizorul ei, arătându-i mesajul primit de la Justin Timberlake. Acesta i-a scris pur și simplu: ”S-a terminat!!!”, după ce a aflat de o aventură a lui Britney.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Justin Timberlake a venit după ce a aflat că Britney Spears l-a înșelat cu dansatorul Wade Robson. De altfel, Justin Timberlake ar fi fost primul care a călcat strâmb. A înșelat-o pe Britney Spears de două ori, înainte ca și ea să facă acest pas.

ADVERTISEMENT