Life

A picat Facebook. Utilizatorii din toată lumea au fost scoși din aplicație: ”Parola pe care ați introdus-o este incorectă”

A picat Facebook. Utilizatorii din toată lumea nu mai pot să folosească rețeaua de socializare. Ce erori sunt întâmpinate?
05.03.2024 | 21:01
A picat Facebook Utilizatorii din toata lumea au fost scosi din aplicatie Parola pe care ati introduso este incorecta
A picat Facebook. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT
05-03-2024
19:03

Facebook a picat din cauza unei probleme tehnice

Meta vine cu o nouă reacție după ce Facebook a picat. Purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, le-a cerut scuze utilizatorilor afectați pentru perioada în care rețeaua nu a funcționat.

Potrivit acestuia, a fost vorba despre o problemă tehnică. Lucrurile au fost rezolvate într-un timp scurt, a mai adăugat el, fără a oferi însă și alte detalii. 

„În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică a provocat dificultăți în accesarea unora dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema cât mai repede posibil pentru toți cei care au fost afectați și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone.

05-03-2024
16:51

Reacția Meta după ce a picat Facebook

Facebook a picat timp de aproape 60 de minute la nivel mondial. Meta vine însă cu o reacție de ultimă oră. Susa citată confirmă faptul că există probleme legate de logarea la aplicația Facebook.

Se fac eforturi însă, astfel încât problema să fie rezolvată într-un timp cât se poate de scurt, după cum au transmis reprezentanții Meta. 

“Suntem la curent cu existența unei probleme care afectează logarea la aplicația Facebook. Echipele noastre de ingineri caută să rezolve problema cât mai repede posibil”, se spune în mesaj.

La rândul său, Andy Stone, șeful Departamentului de comunicare al Meta, a confirmat cele întâmplate. Acesta spune că au existat într-adevăr probleme cu accesarea serviciilor. Totodată, el a adăugat că se lucrează astfel încât situația să fie remediată. 

“Meta este conștientă că oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre. Lucrăm pentru a remedia situația”, a scris Stone.

A picat Facebook. Toți utilizatorii la nivel mondial se confruntă cu mari probleme. Aplicația nu mai poate fi accesată pe telefon. Iar același lucru este valabil și pentru Facebook Messenger.

A picat Facebook

A picat Facebook, iar utilizatorii au fost delogați din aplicație. Poate mulți au crezut că este vorba despre o tentativă de fraudă, ori că poate contul le-a fost spart. Adevărul e că problema are loc la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă erai online pe Facebook, cel mai probabil ai primit deja mesajul ”Parola pe care ați introdus-o este incorectă”. Ulterior, dacă ai încercat să o schimb, sigur ai observat că, deși primești un cod pe e-mail acesta nu poate fi folosit.

Totodată, deși încerci să schimbi parola, vei vedea că apar erori în continuu. Adevărul e că Facebook a picat în toată lumea și că problema nu este doar în România.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj au primit utilizatorii

Nu este clar de ce a picat Facebook, cert este că problema pare a fi una destul de mare. Nimeni nu poate să folosească Facebook nici pe web și nici pe telefon la momentul actual.

Menționăm că o situație similară s-a produs acum ceva timp și pe WhatsApp. Utilizatorii s-au trezit că nu mai puteau accesa aplicația, iar problema a durat atunci vreme de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut când se va rezolva problema și la Facebook și dacă reprezentanții Meta ies cu declarații în legătură cu acest subiect, dar și cu lămuriri.

Menționăm că la nivel mondial, Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori. Rețeaua de socializare este intens utilizată, de altfel ca și Instagram. Totodată, sunt persoane care o folosesc pentru comunicare, iar altele pentru partea de business.

ADVERTISEMENT

Totodată, instituții mari au la rândul lor pagini de Facebook prin care transmis informații esențiale. Astfel, actuala problemă este una destul de mare, care sperăm că va fi rezolvată.

ADVERTISEMENT
Tags: