Sport

Suporterii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui FC U Craiova! I se cere lui Mititelu să aducă un antrenor cu istorie în Bănie: „Arătau ca un Mercedes cu el”

Suporterii au luat cu asalt pagina oficială a lui FC U Craiova 1948, după anunțul demiterii lui Giovanni Costantino. Fanii cer un antrenor cu istorie în Bănie.
27.02.2024 | 20:28
Suporterii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui FC U Craiova I se cere lui Mititelu sa aduca un antrenor cu istorie in Banie Aratau ca un Mercedes cu el
Suporterii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui FC U Craiova! Majoritatea îi cere lui Mititelu să aducă un antrenor cu istorie în Bănie: „Arătau ca un Mercedes cu el”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino de la FC U Craiova, iar acum patronul grupării din Bănie caută antrenor. Suporterii l-au desființat pe antrenorul italian după anunțul finanțatorului și anunță că Nicolo Napoli este cea mai potrivită alegere pentru banca tehnică.

Suporterii îl cer pe Nicolo Napoli la FC U Craiova: „Arătau ca un Mercedes cu el”

Rezultatul de egalitate cu Poli Iași i-a fost fatal lui Giovanni Costantino la FC U Craiova 1948, deoarece Adrian Mititelu anunța demiterea italianului chiar după fluierul final. Ultimele rezultate și evoluții neconvingătoare l-au făcut pe patronul oltenilor să își piardă răbdarea.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui FC U Craiova au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948 după anunțul lui Adrian Mititelu. Mulți dintre fani sunt convinși că demiterea lui Costantino era necesară pentru ca gruparea din Bănie să salveze sezonul.

De altfel, suporterii formației își doresc și un antrenor cu istorie la FC U Craiova 1948. Este vorba de Nicolo Napoli, cel care zilele trecute i-a atacat pe oficialii grupării din Bănie în rubrica de comentarii a unei pagini a fanilor „alb-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

„Soluția domnule Mititelu este Nicolo Napoli. Urgent luați legătura cu el să vină la echipă, altfel nu veți mai avea susținerea suporterilor, nu vă bateți joc de noi”, „Napoli poate salva echipa din nou, dau în scris”, „Numai sub bacheta lui Napoli au arătat ca un Mercedes. Fără experimente vă rog”

„În sfârșit o decizie bună! Cu Giovanni mergeam sigur în B! Nu avem nevoie de Giovanni om, ci de Giovanni un antrenor bun cu rezultate! Din șase meciuri a pierdut cinci, ce să faci cu el”, „Dacă continuăm să jucăm așa cred că vom lupta să ne salvăm de la retrogradare”, scriu suporterii pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu toți fanii l-au vrut out de la FC U Craiova: „Îmi pare rău că s-a terminat așa”

„Mult succes pe viitor! Este greu de făcut fotbal într-o țară în care nu știm ce este fotbalul, la noi fotbalul îl fac președinții de club și încă doi, trei oameni de pe lângă. Jucătorii fac ce vor, pentru că nu sunt dați afară. Aici nu este Italia, Anglia, Spania, aici suntem cu 100 de ani în urmă

Îmi pare rău sincer că s-a terminat așa, eu sunt sigur că dacă aveați fotbaliști făceați rezultate excepționale. Vă mulțumim că ați învățat româna pentru noi și că ați fost un profesionist într-o țară de amatori”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

„Să vină Napoli! Cel mai bun antrenor pe care l-am avut”

Nicolo Napoli este printre cei mai iubiți antrenor care au trecut pe la FC U Craiova 1948 în ultima perioadă. Totuși, șansele ca tehnicianul italian să ajungă la gruparea din Bănie din nou sunt mici.

„Nea Costică du-te! Să joci cu un sistem haotic cu șase fundași pe teren propriu cu Iași, e dezolant. Nu e fotbalul profesionist de matale. Noroc cu accidentările alea două, abia după a fost un sistem normal de joc, cu jucători cât de cât mai potriviți”.

„Să vină Napoli urgent, este cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Terminați cu experimentele, imediat să vină mister Napoli! Hai FC U”, „Din păcate nu îl ajută rezultatele, echipa e de nerecunoscut. E necesar să vină o schimbare, deja e prea mult, s-a umplut paharul”, au spus suporterii de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT