Life

A plâns în hohote pe scenă. Ce a pățit o cunoscută artistă de muzică populară chiar în timpul unui concert

A izbucnit în lacrimi în fața oamenilor. Vestea care a făcut-o pe artista de muzică populară să treacă prin emoții mari.
23.05.2023 | 21:00
A plans in hohote pe scena Ce a patit o cunoscuta artista de muzica populara chiar in timpul unui concert
A izbucnit în lacrimi în fața oamenilor. Vestea care a făcut-o pe artista de muzică populară să treacă prin emoții mari. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

A plâns în hohote pe scenă. Ce a pățit o cunoscută artistă de muzică populară chiar în timpul unui concert pe care l-a organizat după o carieră de 25 de ani. Una dintre marile dorințe ale cântăreței s-a îndeplinit.

A izbucnit în lacrimi în fața oamenilor. Vestea care a făcut-o pe artista de muzică populară să treacă prin emoții mari

Roberta Crintea a izbucnit în lacrimi în fața oamenilor care au fost prezenți la spectacolul organizat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de carieră. Solista de muzică populară a cântat pe stadionul din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj.

ADVERTISEMENT

A fost înconjurată de zeci de artiști care au fost acompaniați de Orchestra Lăutarii condusă de dirijorul Nicolae Botgros. Cu această ocazie artista a primit o veste care a făcut-o să treacă prin emoții mari. Fiul său, Radu Bogdan, a făcut-o să plângă.

Tânărul, care a făcut cununia civilă la începutul anului, a transmis că urmează să devină tată pentru prima oară. Cunoscuta cântăreață de muzică populară nu se aștepta la acest lucru și a început să plângă în hohote.

ADVERTISEMENT

„Rugăciunile mele din fiecare seară sunt să mă iubească oamenii, să fie copilul meu fericit și sănătos. Iar în seara asta am aflat, martori sunt prietenii mei, că o să fiu bunică!

O să fie un băiețel! Cântecul pe care l-am cântat acum, Bogdan l-a luat aminte, și-a luat lângă el un copil atât de bun, o fată pe care eu o iubesc, Dumnezeu a trimis-o în viața noastră.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste daruri pe care le am astăzi, toate au fost cu rugăciune și cu multă muncă”, a declarat Roberta Crintea pe scena evenimentului, notează starpopular.ro.

Roberta Crintea, fiul și nora
Roberta Crintea, fiul și nora. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Roberta Crintea, apreciată de fiul său, Radu Bogdan

Roberta Crintea este una dintre artistele apreciate de publicul român, dar și de fiul său, Radu Bogdan. Tânărul are numai cuvinte de laudă pentru mama sa care a divorțat după un mariaj care a durat 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul vorbește la superlativ despre femeia care i-a dat viață și pe care a încurajat-o să se separe de tatăl său. Artista de muzică populară a ales să facă acest pas pentru că era nefericită și pentru că i-a lipsit mult iubirea.

ADVERTISEMENT
Tags: