News

A plecat să-și conducă iubita la școală, în decembrie, și nu s-a mai întors. Trupul lui Dionisie a fost găsit în râul Moldova

Dionisie, un tânăr de 18 ani din Suceava, a plecat să-și conducă iubita la școală, în decembrie, și nu s-a mai întors. Trupul său a fost găsit în râul Moldova, sâmbătă.
22.01.2023 | 14:12
A plecat sasi conduca iubita la scoala in decembrie si nu sa mai intors Trupul lui Dionisie a fost gasit in raul Moldova
Caz tragic în Neamț. Trupul unui tânăr de 18 ani, găsit în albia unui rău. Dionisie era dat dispărut din decembrie. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În decembrie 2022, o familie disperată din județul Neamț anunța la Poliție că fiul de 18 ani nu s-a mai întors la domiciliu.

Caz tragic în Neamț. Trupul unui tânăr de 18 ani, găsit în albia unui rău. Dionisie era dat dispărut din decembrie

Dionisie era elev la un seminar teologic din Roman. Pe 8 decembrie, acesta a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară, din același oraș, în jurul orei 10:30. De atunci, el nu a mai revenit acasă.

ADVERTISEMENT

În toată această perioadă de mai bine de o lună, familia, rudele și prietenii tânărului sperau că acesta va fi găsit în viață.

Din păcate, nu a fost așa. Dionisie a avut un final tragic. Trupul băiatului a fost găsit sâmbătă, 21 ianuarie, în râul Moldova. Se întâmplă la aproape 7 săptămâni de la dispariție.

ADVERTISEMENT

”La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Moldova, din localitatea Cotu Vameș, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a declarat purtătoarea de cuvânt de la IPJ Neamț, Ciofu Ramona, pentru tvneamt.ro.

Familia lui Dionisie: ”În ziua dispariției, tânărul a fost văzut în compania a 4 tipi misterioși”

În continuare, anchetatorii vor să dezlege misterul asupra împrejurărilor în care tânărul a dispărut.

ADVERTISEMENT

Informații interesante vin din partea rudelor. Familia lui Dionisie afirmă că, în ziua dispariției, acesta ar fi fost văzut în zona unui spațiu comercial din Roman, ”în compania a 4 tipi misterioși”.

Prietenii spun despre Dionisie că a fost un tânăr extrem de liniștit, respectuos și prietenos. De aceea, spun ei, ar fi foarte puțin probabil ca el să fi plecat de bună voie.

Presa locală mai notează că tânărul obișnuia să pună bani la jocuri de noroc. Înainte să fie văzut ultima dată, ar fi pierdut niște sume de bani la aparate, conform TV Neamț.

ADVERTISEMENT
Tags: