News

“A pornit să colinde, în prag de sărbători, la alte case, dintr-o altă lume”. Lacrimi și durere după ce Andrada a murit la doar 16 ani

Moartea tragică a adolescentei din Mehedinți i-a afectat profund pe apropiații săi. Aceștia au transmis mesaje de condoleanțe
24.12.2023 | 18:34
A pornit sa colinde in prag de sarbatori la alte case dintro alta lume Lacrimi si durere dupa ce Andrada a murit la doar 16 ani
Medicii nu au putut face nimic pentru tânăra care a fost aruncată din mașină Sursa foto: Actual Mehedinți
ADVERTISEMENT

Tânăra de doar 16 ani, era elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic Șerban Cioculescu, avea rezultate excelente la școală și era chiar șefa clasei din care făcea parte.

Lacrimi și durere după ce Andrada a murit la doar 16 ani

Destinul ei s-a întrerupt brusc noaptea trecută, atunci când Andrada și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în Bălăcița, de un șofer băut și fără permis.

ADVERTISEMENT

Medicii ajunși la fața locului au încercat să îi salveze viața, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic și au fost nevoiți să declare decesul adolescentei pe care acum o plâng cei apropiați.

“O, ce veste….! Știm cu toții că, în această perioadă, sunt interpretate tot felul de colinde, cu diferite texte, dintre care, cea mai cunoscută este ‘O, ce veste minunată!’.

ADVERTISEMENT

De această dată, într-un moment în care fiecare dintre noi așteaptă vestea cea bună a Nașterii Domnului, primim și o veste tragică, extrem de dureroasă și lipsită de nădejde, aceea că, la miez de noapte, Andrada Rosalinda pornește să colinde, în prag de sărbători, la alte case, dintr-o altă lume; o lume lipsită de durere, întristare și suspin!

Trăiesc un mare șoc! Una dintre elevele de seamă din clasa mea a ales să învețe tainele nebănuite ale veșniciei și a lumii de apoi, având ca diriginte, pe unul din sfinții lui Dumnezeu, fapt pentru care o rog, să Le asculte povețele, precum mă asculta pe mine!

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să te ierte, puiule și să te odihnească, iar nouă, tuturor, să ne aducă mângâiere și putere, râmând veșnic, în amintirea noastră!”, a transmis dirigintele Andradei, profesorul Marian Gherghinescu, citat de Actual Mehedinți.

Mesaje de adio sunt transmise de cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Andrada și pe rețelele de socializare. Tânăra mai are un frate și o soră mai mari ca ea.

ADVERTISEMENT

“Un suflet frumos s-a ridicat la ceruri. Pe mine această veste m-a dărâmat, dar Dumnezeu a vrut să aibă un înger la El acolo sus și te-a ales pe tine. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și frumos! Te voi purta în memorie mereu!”

”Îngerașul meu scump, unde ai plecat tu? Ai lăsat atâta durere în urma ta! Nu te vom uita niciodată! Te iubesc mult!”

“Încă un suflet a plecat dintre noi. De ce tocmai tu, de ce să se fi întâmplat așa? Dumnezeu să te odihnească în pace, copil frumos!”

Adolescenta va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, conform dorinței familiei, iar înmormântarea va avea loc după Crăciun, mai relatează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: