Sport

A ratat Cupa Mondială pentru că nu a vrut să fie coleg cu Messi. “Prefer să joc împotriva lui”

Unul dintre cei mai în formă jucători din Europa a ratat Cupa Mondială pentru că nu a vrut să fie coleg cu Lionel Messi la naționala Argentinei. Atacantul preferă să joace împotriva decarului.
06.01.2024 | 19:36
A ratat Cupa Mondiala pentru ca nu a vrut sa fie coleg cu Messi Prefer sa joc impotriva lui
Unul dintre cei mai în formă jucători din Europa a ratat Cupa Mondială pentru că nu a vrut să fie coleg cu Lionel Messi la naționala Argentinei. Atacantul preferă să joace împotriva decarului. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai în formă jucători din ligile europene a ratat șansa de a câștiga Cupa Mondială alături de Argentina. Unul dintre motivele atacantului este faptul că nu și-a dorit să fie coleg la națională cu Lionel Messi și preferă să joace împotriva decarului.

A ratat Cupa Mondială pentru că nu a vrut să fie coleg cu Messi

Santiago Gimenez este atacantul celor de la Feyenoord și are 22 de ani. Jucătorul cu dublă cetățenie (argentiniană și mexicană) trece printr-o perioadă a carierei foarte bună în campionatul olandez. Gimenez a atras foarte multe priviri atunci când a ales să nu fie coleg cu Lionel Messi la naționala Argentinei și a ratat ocazia de a câștiga Cupa Mondială în 2022.

ADVERTISEMENT

Atacantul mexican ar fi putut evolua în tricoul “Pumelor”, fiind născut la Buenos Aires. După mai multe discuții pe care le-a avut și cu familia sa, Gimenez a ales cu inima. Santiago a mers pe varianta naționalei Mexicului, echipă pentru care are deja 24 de selecții.

“Îl iubesc pe Messi, cred că este cel mai bun jucător din istorie, dar nu aveam de gând să iau decizia pentru Messi, aveam să o iau cu inima. Sunt mulțumit de decizie.

ADVERTISEMENT

Familia mea m-a făcut să mă îndoiesc și că căuta să aleg Argentina, dar inima mea nu era acolo și astăzi sunt fericit cu decizia luată. Ceea ce pot visa, o voi face cu echipa mexicană. Nu mint, îl iubesc pe Messi și este cel mai bun din istorie, dar e mai bine să joc împotriva lui”, a spus Santiago Gimenez, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

Lionel Messi, refuzat de un fost coechipier! Fotbalistul care nu vine la Inter Miami

Se pare că Lionel Messi este evitat de mai mulți fotbaliști în această perioadă. Unul dintre jucătorii care a refuzat propunerea decarului de a veni la Inter Miami este chiar fostul său coleg de la naționala Argentinei, Marcos Rojo.

ADVERTISEMENT

Messi încearcă, alături de clubul din MLS, să aducă jucători puternici, cu experiență. Care să întărească lotul formației antrenate de Gerardo “Tata” Martino. Astfel, la sugestia argentinianului au venit Sergio Busquets, Jordi Alba și Luis Suarez, noul sosit.

Câștigătorul a 8 Baloane de Aur nu se oprește aici și este în căutarea unui fundaș central. Potrivit celor de la TyC Sports, prima idee a lui Messi a fost să vorbească cu fostul fundaș de la Manchester United, Marcos Rojo.

ADVERTISEMENT

Dar argentinianul a refuzat propunerea lui Leo. Motivul constă în faptul că Rojo vrea să își termine contractul cu Boca Juniors, valabil până în iunie 2024. Fundașul lui Boca Juniors este dorit și de Palmeiras, campioana din Brazilia.

  • 50 de milioane de euro este valoarea lui Santiago Gimenez, potrivit celor de la Transfermarkt
  • 67 de meciuri, 43 de goluri și 8 assist-uri sunt cifrele mexicanului în tricoul lui Feyenoord
ADVERTISEMENT