Sport

A renunțat la televiziune pentru un club din SuperLiga. Jurnalistul Eduard Zelgin e noul team manager al lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu (54 de ani) a și făcut o primă mutare importantă după ce a ieșit din închisoare. L-a numit team manager la FC U Craiova 1948 pe jurnalistul Eduard Zelgin (38 de ani).
11.07.2022 | 20:30
A renuntat la televiziune pentru un club din SuperLiga Jurnalistul Eduard Zelgin e noul team manager al lui FC U Craiova 1948
Marcel Pușcaș și Eduard Zelgin, noul team manager de la FC U Craiova 1948. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 are un nou team manager, după ieșirea din arest a patronului Adrian Mititelu. În această funcție, „leii din Bănie” l-au numit pe jurnalistul sportiv Eduard Zelgin.

Eduard Zelgin, noul team manager de la FC U Craiova 1948

Reporter și moderator la Orange Sport și Prima Sport, Eduard Zelgin a schimbat domeniul de activitate. Începând de luni, 11 iulie, jurnalistul în vârstă de 38 de ani face parte din conducerea lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Eduard Zelgin este noul team manager al echipei!

Zelgin, împreună cu Marcel Pușcaș și Robert Săceanu, formează executivul sportiv pentru următorul sezon competitional de Liga I.

Bine ai venit, Edi!”, a anunțat FC U Craiova 1948, pe Facebook.

„Mă voi ocupa de viața echipei, relația dintre jucători și staff, relația dintre jucători și patron”

Sosirea lui Eduard Zelgin în staff-ul administrativ este așadar prima mutare importantă pe care Adrian Mititelu o face după ieșirea din spatele gratiilor, acolo unde s-a aflat în ultimele 19 luni. Imediat după eliberare, patronul lui FC U Craiova 1948 i-a declarat război rivalului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Există un acord verbal între mine și cei de acolo. Rămâne să ne întâlnim încă o dată și să vedem dacă plecăm în aceeași direcție. Au fost discuții, dar încă nu s-a semnat niciun contract.

Voi ocupa funcția de team manager. Mă voi ocupa de viața echipei, relația dintre jucători și staff, relația dintre jucători și patron. Tot ceea ce înseamnă un team manager.

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu domnul Marcel Pușcaș. Propunerile vin de la Adrian Mititelu jr, el mai departe se sfătuiește cu tatăl lui. Cei doi își dau acordul pentru oricine vine în club. Patronul decide. Oferta a venit din partea domnului Adrian Mititelu.

Toată lumea din echipă primește propuneri de jucători din partea agenților. Dacă voi primi și eu propuneri, le voi transmite mai departe. Hotărârea va aparține antrenorului. Acum, la echipă lucrurile sunt în așteptare în privința antrenorului.

ADVERTISEMENT

Robert Săceanu este director sportiv. Eu voi veni în sprijinul echipei. Ne vom ocupa de echipă, ne vom ajuta reciproc. Tot Săceanu va rămâne pe bancă”, declara Zelgin, luna trecută, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT