Life

A reușit să câștige miliardul de euro la loto! Ce numere norocoase a jucat

Un cetățean norocos din SUA a dat lovitura după ce a câștigat marele premiul la Loto. S-a îmbogățit cu mai mult de 1 miliard de euro.
15.01.2023 | 14:00
A reusit sa castige miliardul de euro la loto Ce numere norocoase a jucat
O persoană din America a câștigat mai bine de 1 miliard de euro la loto. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Un cetățean din America a câștigat un premiu în valoare de 1,3 miliarde de dolari la Loto, în statul Maine. Acum are două posibilități de a intra în posesia banilor.

A reușit să câștige mai bine de un miliard de euro la loto. Numerele care l-au îmbogățit

Un bilet câștigător la loto, în valoare de 1,3 miliarde de dolari, adică mai bine de 1 miliard de euro, a fost validat pe 13 ianuarie 2023 în America. Identitatea norocosului sau norocoasei, însă reprezentanții loteriei Mega Millions au anunțat că are două modalități de intra în posesia sumei fabuloase.

ADVERTISEMENT

Persoana în cauză a ghicit toate cele șase numere norocoase și a reușit să pună mâna pe al doilea cel mai mare premiu din istorie loteriei Mega Million, după ce în 2018 cineva a câștigat 1,53 miliarde de dolari.

Acum, dacă cetățeanul va alege să primească toți banii odată, el va primi jumătate din valoarea reportului, adică 723 de milioane de dolari, dar are și opțiunea să-i primească câștigul eșalonat, pe o perioadă de timp întinsă pe câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Acesta este cel de-al patrulea premiu de peste 1 miliard de dolari din istoria Mega Millions”, a precizat directorul companiei americane, Pat McDonald, citat de Agerpres, după cum notează Digi24.

Chiar dacă vineri 13 este considerată zi cu ghinion, 14 persoane din 10 state americane diferite au ghicit cele cinci numere norocoase – 30, 43, 45, 46, 61.

ADVERTISEMENT

Totuși, persoana din Maine a fost mai norocoasă de atât, căci a trecut pe bilet și ultimul număr extras de loterie, cel care l-a transformat dintr-o persoană simplă în milionar în euro, și anume 14.

Reportul colosal s-a acumulat pe parcursul mai multor luni, iar începând cu data de 14 octombrie 2022 a început să se mărească considerabil.

ADVERTISEMENT

După ce marele jackpot a fost câștigat, loteria americană Mega Millions va da startul unui nou ciclu de extrageri și de posibile câștiguri.

Prima extragere va avea loc marți, 17 ianuarie 2023, iar marele premiu este estimat, pentru început la 20 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: