Life

A spart un ou într-un cuib și a crezut că a dat peste o creatură bizară. Ce se afla, de fapt, înăuntru

O femeie a rămas șocată de ce a găsit într-un ou, alături de soțul ei. Ce se afla, de fapt, în interior? Mulți au rămas surprinși.
13.04.2023 | 15:19
A spart un ou intrun cuib si a crezut ca a dat peste o creatura bizara Ce se afla de fapt inauntru
A spart un ou într-un cuib și a crezut că a dat peste o creatură bizară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cuplu a fost de-a dreptul șocat după ce s-au trezit cu un ou în curte. Ce a urmat apoi a întrecut însă orice fel de așteptare. Ambii parteneri au ajuns să sune să ceară inclusiv ajutor, astfel încât situația să poată să fie redresată.

Ce se afla într-un ou găsit de un cuplu

Și totuși de ce a stârnit atât de multă teamă un simplu ou? Povestea este una extrem de interesantă și s-a petrecut în Statele Unite.  La început, cuplul respectiv a observat că o pasăre venea constant jurul casei lor. Și iată că mai apoi aceasta avea să își facă un cuib într-un copac din curte.

ADVERTISEMENT

Asta se întâmpla în urmă cu o lună de zile, iar ambii parteneri au avut grijă să monitorizeze întreaga situație constant. Îi vizitau zilnic cuibul și iată că în final a venit și ziua cea mare. Deși părea o creatură bizară la prima vedere, iată că din ou au ieșit două păsări colibri, notează thedodo.com.

Mai apoi însă, lucrurile aveau să se schimbe complet, după cum povestesc ambii parteneri. O furtună puternică de vânt a urmat în acea zonă. Pasărea a ajuns să își abandoneze atât cuibul, cât și puii, iar cuplul a intrat în panică pentru că nu știa ce să facă.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, a fost nevoie o mână de ajutor. Cuplul a contactat o asociație care se ocupă de păsări, pentru a cele mai multe detalii. Mai apoi, specialiștii le-au recomandat celor doi să aducă în casă cuibul și să hrănească și să încălzească puii, astfel încât aceștia să poată să își revină.

Cum au fost salvați puii colibri

”Specialistul ne-a convins să aducem cuibul în casă. Ne-a spus să avem grijă de pui încălzindu-i și hrănindu-i pentru a trece de prima noaptea”, a povestit unul dintre cei doi parteneri, într-o postare pe pagina personală de pe Facebook, potrivit thedodo.com.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Cei doi parteneri au urmat sfaturile și au folosit un uscător de păr pentru a putea să usuce puii de colibri. Au avut grijă însă ca acesta să fie dat la o viteză cât se poate de mică. De asemenea, pe tot parcursul nopții cuplul a hrănit păsările cu zahăr și apă, astfel că în final puii și-au recăpătat puterile.

Ambii parteneri s-au declarat încântați de întreaga experiență. Și cine ar fi crezut că doar de la un ou se va ajunge la o astfel de poveste. Ce s-a întâmplat cu puii? Aceștia au ajuns la personalul de la centru și urmează să fie eliberați în momentul în care sunt în stare să își părăsească cuibul.

ADVERTISEMENT

”A fost o experiență frumoasă să văd cum revin la viață acești doi pui mici. Acum se descurcă bine cu personalul de la centru și vor fi eliberați imediat ce pot părăsi cuibul. Păsările adulte îi vor învăța cum să găsească hrană și, imediat ce se pot hrăni singuri. Vor fi eliberați în sălbăticie”, a povestit una dintre tinere, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT