Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A subestimat-o CFR Cluj pe Dinamo? “Au intrat pe vârfuri”

CFR a pierdut teren în lupta pentru titlul după ce nu a reușit decât un punct pe terenul celor de la Dinamo. Echipa lui Mandorlini a fost suprinsă de angajamentul gazdelor și nu a reușit să iasă triumfătoare.
09.10.2023 | 13:35
A subestimato CFR Cluj pe Dinamo Au intrat pe varfuri
A SUBESTIMAT-O CFR Cluj pe Dinamo! VERDICTUL dat in direct. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR se luptă cot la cot cu FCSB pentru poziția de lider al Ligii I. Echipa patronată de Gigi Becali a reușit o victorie în ultima etapă contra celor de la Botoșani. În cealaltă tabără, clujenii s-au încurcat contra lui Dinamo, iar diferența dintre cele două formații s-a mărit în favoarea roș-albaștrilor.

Dinamo o încurcă pe CFR

“Mă uitam la ăștia de la CFR, fii atent”, a fost remarca lui Horia Ivanovici, completat de către Giani Kiriță: “Au intrat pe vârfuri, au intrat foarte relaxați, au zis că îi bat 100% și a venit Dinamo cu o replică în prima repriză”.

ADVERTISEMENT

“Uite-te la agresivitatea lui Dinamo, în primele 30 de minute au fost foarte agresivi”, a declarat Bănel Nicoliță, urmat de Horia Ivanovici: “Eu nu cred poveștile astea, eu nu cred. Eu îi cunosc pe băieții de la CFR”.

Dinamo a reușit să îi pună piedică CFR-ului în lupta la titlu. Formația lui Ovidiu Burcă a început tare partida și a reușit să deschidă scorul încă din prima repriză. Clujenii au reușit să restabilească egalitatea în partea secundă, însă nu au avut forța de a întoarce rezultatul.

ADVERTISEMENT

CFR pierde puncte în lupta pentru titlu

“Îl știu pe Mandorlini, am o relație foarte bună cu oamenii care l-au adus pe Mandorlini. M-ai înțeles? Nu există așa ceva, să intri pe vârfuri. Voi care ați jucat, vă spun eu?

Jucătorii sunt oameni, pot avea o zi mai proastă. Eu cred că pur și simplu au prins o primă repriză mai slabă acei băieți. Plus că Dinamo mereu joacă bine prima repriză, plus că mai e ceva.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă Tachtsidis, el le făcea tot jocul. Acum am văzut ce înseamnăTachtsidis, ce înseamnă Avounou, care la fel, le făcea tot jocul. Uite că sunt niște jucători de care depinzi. Tachtsidis pentru mine e clar, este placa turnantă în momentul de față”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT

CFR nu a luat jocul cu Dinamo in serios