News

A ucis un om și i-a lăsat trupul neînsuflețit într-un butoi. Crimă oribilă a unei femei

Cruzime fără margini a unei femei din Tennessee. Ucigașa a îndesat cadavrul unui bărbat de 30 de ani într-un butoi și l-a lăsat în hotel.
11.06.2023 | 13:35
A ucis un om si ia lasat trupul neinsufletit intrun butoi Crima oribila a unei femei
Cruzime fără margini a unei femei din SUA. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Jamie May Smith, o femeie în vârstă de 44 de ani din Tennessee, a fost reținută de autorități după ce a fost acuzată că ar fi îndesat corpul unui bărbat într-un butoi și l-a lăsat într-un motel. Potrivit declarațiilor date poliției, Smith a afirmat că intenționa doar să scape de corpul din camera ei.

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un butoi de metal

Femeia este acuzată de abuz asupra unui cadavru și de posesie de metamfetamină. Cauza morții bărbatului în vârstă de 30 de ani nu a fost încă dezvăluită publicului, scrie dailystar.co.uk.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost alertate cu privire la un cadavru găsit într-o cameră de la etajul doi al unui hotel. Ofițerii de poliție au descoperit corpul bărbatului într-un butoi de metal acoperit cu o pătură. În camera alăturată, au găsit peste un gram de metamfetamină.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins femeia părăsind motelul înainte ca poliția să ajungă la fața locului. În timpul audierilor, Jamie Smith le-a declarat anchetatorilor că îl cunoștea pe bărbat și că cei  doi consumau metamfetamină împreună “tot timpul”.

ADVERTISEMENT

Ea a povestit că l-a găsit pe bărbat întins pe patul din camera ei cu patru zile înainte și că părea că respiră. După ce a plecat și s-a întors, l-a găsit inconștient și a intrat în panică. De aceea, a decis să ia un butoi de metal de pe un teren de baseball din apropiere și să introducă cadavrul înăuntru. Smith a adăugat că a acoperit butoiul cu o pătură.

Femeia a declarat că intenționa să scape de cadavrul din camera ei și că nu a vrut să cheme poliția, evitând astfel să ajungă în închisoare. În prezent, ea este reținută și urmează să fie judecată pe 15 iunie.

ADVERTISEMENT

O femeie din Virginia și-a ucis fiicele

Într-un alt caz șocant din SUA, o femeie din Virginia a fost condamnată la 78 de ani de închisoare după ce și-a ucis cele două fiice, în vârstă de cinci, respectiv 15 ani, în apartamentul în care locuiau.

Dubla crimă a avut loc în urma unei dispute cu fostul ei soț. Ea le-a adormit fetele și apoi le-a împușcat în timp ce dormeau. Femeia a pledat nevinovată invocând problemele psihice, însă jurații au respins această apărare, iar ea va ispăși câte 36 de ani pentru fiecare crimă.

ADVERTISEMENT

Potrivit avocatului femeii, comportamentul mamei a fost influențat de mediul său defavorizat din copilărie și de experiențele traumatizante de abuz fizic și sexual la care a fost supusă de către familia ei. Avocatul susține că femeia a ajuns să se prostitueze după ce a rămas însărcinată la vârsta de 16 ani cu fiica sa cea mare.

 

ADVERTISEMENT