Life

A vândut casa deși nu i-a spus soției sale. Cum a reacționat femeia când a aflat ce a făcut soțul ei

Un bărbat a vândut casa în care locuia cu soția sa, fără a-i spune acesteia însă ce a plănuit. Cum a reacționat femeia când a aflat?
25.09.2023 | 15:15
A vandut casa desi nu ia spus sotiei sale Cum a reactionat femeia cand a aflat ce a facut sotul ei
A vândut casa deși nu i-a spus soției sale. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a vândut casa în care locuia cu soția sa. Nu a vrut să o ”obosească” cu astfel de proceduri, astfel că a decis să omită să îi mai spună ce planuri are.

A vândut casa deși nu i-a spus soției sale

Bărbatul a povestit întreaga întâmplare pe Reddit. Acesta a preferat să rămână anonim și a cerut un sfat. Nu știe dacă a procedat greșit sau nu pentru că a vândut casa în care locuia cu soția sa, fără a-i spune acesteia de planul său.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat și care e scuza bărbatului? “Am vândut casa noastră fără să-i spun soției mele. Nu înțeleg de ce este supărată”, a scris acesta, menționând că locuința era exclusiv proprietatea sa.

El a mai povestit și că cei doi discutau de câțiva ani despre schimbarea locuinței. Astfel, cuplul își achiziționase deja o casă lângă malul mării. Cei doi au semnat și un acord prenupțial înainte de nuntă, astfel că fiecare dintre ei avea bunurile sale.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivul pentru care bărbatul a vândut casa fără să îi spună soției, acesta spune că nu a vrut să o ”supere”. Mai exact, în opinia bărbatului, procesul de vânzare este unul ”stresant”.

Astfel și-a dorit să nu o mai ”încarce” pe soția sa cu alte informații. El a mai adăugat că i se părea oricum ”ilogic” să păstreze casa, având în vedere că cei doi și-au achiziționat deja una nouă.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat femeia când a aflat

Ce s-a întâmplat în ziua vânzării? Bărbatul spune că soția sa s-a enervat. Aceata a fost extrem de furioasă și i-ar fi spus că nu s-a simțit tratată ca o parteneră de viață, fiind exclusă în luarea unei decizii importante.

El a mai adăugat însă că oricum locuința i-a aparținut. Astfel, bărbatul nu vede nicio problemă în faptul că a vândut casa fără a-i spun soției sale. De cealaltă parte, utilizatorii de pe Reddit nu i-au dat dreptate.

ADVERTISEMENT

Nu puțini au fost cei care l-au numit ”egoist”. De asemenea, o mare parte dintre utilizatori au spus că ”lipsa de comunicare” ar fi fost de vină pentru situația în care cei doi au ajuns. Au fost și persoane care i-au dat dreptate femeii pentru atitudinea sa.

Chiar și așa, bărbatul nu a părut deranjat nici de comentariile primite. “Cred că nu am lăsat-o fără o adresă în oraș, iar casa a fost întotdeauna exclusiv a mea, la fel cum ea are propriile ei resurse financiare”, a comentat bărbatul la postarea sa.

ADVERTISEMENT