Life

„A venit prostul meu!”. Teo Trandafir și Bursucu s-au reunit după ce televiziunea i-a separat!

Teo Trandafir și Bursucu s-au reunit după ce producătorii de la Kanal D s-au decis să-i despartă, oferindu-i coregrafului matinalul „Dimineața cu noi”. Ce și-au spus cei doi?
02.06.2022 | 16:07
A venit prostul meu Teo Trandafir si Bursucu sau reunit dupa ce televiziunea ia separat
Teo Trandafir a fost vizitată de Bursucu de ziua ei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Bursucu a apărut în emisiunea Teo Show, doar că de data asta în calitate de invitat-surpriză și nu de co-prezentator, așa cum Teo Trandafir s-a obișnuit timp de 8 ani.

Teo Trandafir și Bursucu, din nou la Teo Show

După cum toată lumea știe deja, Teo și Bursucu au luat-o pe căi diferite în televiziune. Teo a rămas cu emisiunea ei de la ora 15, iar Adrian Cristea a fost mutat dimineața, alături de George Tănase și Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a prezentatoarei, realizatorii emisiunii au pregătit tot soiul de surprize pentru o ediție intitulată „Teo Fest”. Când l-a văzut pe Bursucel intrând pe poartă, vedetei Kanal D i-a apărut zâmbetul pe față, căci nu se aștepta ca acesta să fie prezent în ediția ei aniversară.

„A venit prostul meu! Îmi era dor să spun că a venit prostul meu!”, a fost prima reacția a Teodorei Trandafir, după care l-a luat în brațe pe fostul ei coleg.

ADVERTISEMENT

Bursucu a început apoi să povestească anumite întâmplări trăite de cea de la care a învățat cele mai frumoase lucruri despre lumea televiziunii. Deși au prezentat 8 ani împreună, cei doi se cunosc de mult mai multă vreme, potrivit relatărilor lui Bursucu.

„Acum 21 de ani am întâlnit-o prima oară”

„Acum 21 de ani am întâlnit-o prima oară. Pe atunci eu dansam, eram la mare. Erau alte vremuri. Acuma ne-am pocăit, altă treabă.

ADVERTISEMENT

8 ani ai făcut emisiune cu mine, dar așa bogăție nu am văzut niciodată. Nu știu ce semn e ăsta, dar e bogăție mare!”, a declarat Adrian Cristea la Kanal D.

Bursucu a povestit apoi o situație stânjenitor-amuzantă trăită împreună cu vedeta.

„Acum vreo 5 ani, vine o doamnă de muzică… Nu dăm nume. Era… Cânta. Și cânta, cânta. Nu era bucla asta așa mare, practic, artistul auzea. 

ADVERTISEMENT

Artista s-a uitat către colega și făcea un semn. Din momentul ăla am avut semnul nostru că vine ceva fără talent”, a adăugat dansatorul.

 

ADVERTISEMENT