News

A vrut să devină vedetă pe TikTok, dar a ajuns după gratii. Un bărbat din Dâmbovița, încătușat în timp ce făcea un live

Un bărbat din Dâmbovița a fost ridicat de polițiști în timp ce făcea un live pe TikTok. "Vedeta" a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare.
04.05.2023 | 18:46
A vrut sa devina vedeta pe TikTok dar a ajuns dupa gratii Un barbat din Dambovita incatusat in timp ce facea un live
Un infractor a fost încătușat în timp ce făcea un live pe TikTok. Foto: Captura TikTok.
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 39 de ani a fost încătușat de polițiști în timp ce a intrat într-un live pe TikTok.  Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Inculpatul a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

Criminalul a fost arestat în timp ce făcea un live pe TikTok

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Sectorului 6 București cu privire la un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmbovița, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe numele acestuia figurează și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc”, au precizat oamenii legii.

Filmulețul a devenit viral în mediul online

Momentul de “glorie” al pușcăriașului a fost vizionat și comentat de zeci de internauți. „L-a luat pe live, bă frate, simt că mor”, a scris unul dintre urmăritori. Bărbatul a fost găsit și reținut într-o cafenea din Timișoara. Ajunși la fața locului, polițiștii au oprit live-ul.

ADVERTISEMENT

“În urma investigațiilor efectuate în mediul online, acesta a fost depistat în municipiul Timișoara, fiind ridicat de polițiști în timp ce făcea live pe o rețea de socializare”, au mai adăugat polițiștii timișoreni.

Provocări dubioase și gesturi excentrice l-au costat mult

Nu este prima dată când un vlogger român este ridicat de poliția în timp ce face un live pe TikTok. Alin Borcan, unul dintre cei mai apreciați influenceri din țară, a fost arestat exact în momentul în care făcea ravagii pe celebra platformă.

ADVERTISEMENT

“Culcat! Poliția! Culcat, culcat! Cu mâinile la vedere! Închide live-ul”, au strigat mascații atunci când au intrat în locuința vedetei. Tânărul arunca electrocasnice și mobilă de pe balcon, sperând că astfel va aduna mai multe inimioare și like-uri pe rețeaua socială.

Gesturi excentrice și provocări penibile i-au adus faimă și aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok. Comportamentul inadecvat al  influencerului a fost reclamat de vecini. “Poliția a venit aici de mai multe ori”, a spus unul dintre ei. Vloggerul a mai fost reclamat pentru faptul că a făcut “spectacol”  într-un magazin. Bărbatul a intrat într-un market, unde și-a dat pantalonii jos. Totul fiind filmat și transmis într-un live pe TikTok.

ADVERTISEMENT

“Gata, vine bodyguard-ul. Gata! Haide să mergem că vine paza. Stai acolo, Măriuţă, până vine garda… Să ceri hârtie de la poliţişti. Dacă mă duc aşa cu pantalonii până la casă şi spun dacă are să îmi dea puţină hârtie”, spunea excentricul tiktoker.

ADVERTISEMENT