Life

Abi Talent și-a făcut primul tatuaj. Fanii au rămas uimiți de alegerea făcută

31.07.2020 | 13:24
Abi Talent sia facut primul tatuaj Fanii au ramas uimiti de alegerea facuta
Abi Talent și-a făcut primul tatuaj. Fanii au rămas șocați de alegerea făcută. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Abi Talent este tânăr, controversat și are o grămadă de fani care-l urmăresc în mediul online. Trapperul originar din Buzău a făcut de curând câteva schimbări în viața personală, luând decizia de a-și face primul tatuaj, după ce multă vreme a susținut că este împotriva lor.

Locul a fost ales, la fel și simbolul care urmează să-l urmărească tot restul vieții. Fanii au fost de-a dreptul șocați când au văzut imaginile cu tatuajul pe care artistul a ales să-l imprime pe piele.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au avut prea multe întrebări legat de semnificația tatuajului pentru că tânărul vlogger a ales să-și tatueze pe gât cuvântul „Baby”, un cuvânt care îl reprezintă în tocmai, mai ales că așa are și numele pe rețelele de socializare.

Trapperul Abi Talent s-a tatuat pentru prima oară. Ce mesaj a ales

„Cel mai… tatuaj”, a scris cel supranumit „Regele României”, în dreptul unei imagini de pe InstaStory în care le-a arătat tuturor cum arată primul său tatuaj.

ADVERTISEMENT

Și ca fanii să-l creadă pe cuvânt, acesta a postat și o fotografie în care tatuajul de pe gât apare acoperit cu o folie pentru a se vindeca. În câteva zile Abi Talent își poate afișa în toate splendoarea primul său tatuaj. Cine știe, poate în viitor își mai face și altele.

Aceasta nu este singura schimbare la care a apelat cântărețul în ultima perioadă. Abi Talent a ales să-și decoloreze șuvița roșcată și ales o altă nuanță, blondă, de data aceasta. Foarte multe persoane sunt de părere că îi stă foarte bine așa.

ADVERTISEMENT

Artistul, în top indiferent de piesele pe care le scoate

Abi Talent a cucerit topurile muzicale de când s-a lansat în această industrie. Pe numele real, Alberto Panțic, tânărul în vârstă de 18 ani, a povestit despre începuturile sale și cum a reușit să fie apreciat de fanii din întreaga țară.

Trapperul a mărturisit că totul a început în urmă cu câțiva ani, dar într-un timp foarte scurt a devenit extrem de popular pe rețelele de socializare. Artistul spune că totul se datorează tupeului de care a dat dovadă în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Totul a început acum doi ani… am scos prima mea piesă, «Papuci Gucci», eram mai mic, mai prost, dar așa e la oricine, la început de drum, poate dacă nu eram așa atunci, nu ajungeam unde sunt acum. 

Vreau doar să vă spun că am fost puternic si am avut tupeu să cred în visul meu și acum îl trăiesc la intensitate maximă. Așa trebuie să faceți și voi”, a spus buzoianul, relatează spynews.ro.

 

ADVERTISEMENT