ADVERTISEMENT
Life

Abi Talent, tir de ironii după bătaia încasată de Mario Fresh și Jador pe litoral: „Ce-ați făcut, golden câinii mei?”

Autor: Bogdan Solomon | 15.06.2020 | 18:10
Abi Talent, tir de ironii după bătaia încasată de Mario Fresh și Jador pe litoral: „Ce-ați făcut, golden câinii mei?”
Abi Talent lovește din nou. I-a luat la țintă pe Mario Fresh și Jador. Sursa foto: Facebook

După bătaia zdravănă încasată duminică dimineața pe litoral, Mario Fresh și Jador trebuie să facă față unui tir de ironii din partea lui Abi Talent, puștiul care în ciuda vârstei sale fragede face senzație în mediul online.

ADVERTISEMENT

Supranumit „rege pă România”, acesta se amuză copios de pățania celor doi cântăreți și le reamintește de momentul în care a trecut la rândul său printr-o situația similară. Atunci, „ginerele” Andreei Esca și bunul său prieten s-au întrecut în glume pe seama lui Abi și l-au catalogat drept „sifon”, pe motiv că a ales să meargă la poliție.

În mesajul publicat pe rețelele de socializare, traperul a recunoscut, totuși, că „îi pare rău” de Jador, care „nu merita să ia bătaie”. Nu de alta, dar „e băiat dulce rău”, susține Abi Talent, spre surprinderea fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Abi Talent nu uită și nu iartă. S-a amuzat pe seama bătăii încasate de Marius Fresh și Jador

Ce-ați făcut, golden câinii mei, v-ați luat bătăiță? De Jador îmi pare rău, el chiar nu merita că e băitat dulce rău.

Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genu, râdeați, ziceați că am fost la poliție și că sunt sifon. De ce ați făcut plânge la poliție. De ce o dați în gardă? KARMA!”, a scris tânărul cântăreț pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a ales să șteargă postarea, semn că a regretat afirmațiile făcute. Sau poate că a avut parte de o reacție pe măsură din partea lui Mario Fresh și a fostului concurent de la Puterea Dragostei. Cert este că fanii care au apucat să vadă mesajul s-au amuzat la rândul lor pe seama celor doi.

Ce a spus Jador după incidentul de la malul mării

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador la scurt timp după bătaia încasată pe litoral.

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit de la refuzul manelistului de a le face pe plac unor domnișoare care îl rugaseră să se pozeze cu ele. Acesta le-a motivat că este obosit, scoțându-i din minți pe tinerii care le însoțeau, iar de aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Alexia Eram, fiica Andreei Esca și iubita lui Mario, a fost la rândul ei implicată în bătaia de la malul mării. De altfel, șocată de cele întâmplate, tânăra a început să strige după ajutor, iar țipetele sale i-au pus până la urmă pe fugă pe agresori. Nu înainte, însă, ca aceștia să le aplice o corecție zdravănă celor doi cântăreți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!