Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Absenţă importantă pentru Dinamo înaintea meciului cu UTA Arad: „Nu poate juca diseară!”

Un jucător important de la Dinamo nu va putea fi disponibil pentru partida cu UTA Arad din această seară. Partida de pe „Arcul de Triumf” va începe la ora 20:00.
08.03.2024 | 12:06
Absenta importanta pentru Dinamo inaintea meciului cu UTA Arad Nu poate juca diseara
Absenţă importantă pentru Dinamo înaintea meciului cu UTA Arad: „Nu poate juca diseară!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Dinamo înaintea meciului UTA Arad. Zeljko Kopic nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanță jucători.

Absență importantă pentru Dinamo. Cine nu poate juca în meciul cu UTA

„Să vă dau o informație importantă și dinspre lotul lui Dinamo. Până la urmă, Dennis Politic nu poate juca nici în această seară.

ADVERTISEMENT

Au luat decizia să fie apt 100% pentru meciurile de play-out pentru că atunci începe campionatul și să nu riște pentru acest eventual punct și jumătate”, a dezvăluit Cristi Coste în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dennis Politic e în continuare indisponibil după accidentarea suferită în victoria „câinilor” cu Oțelul, scor 3-1. Conducerea roș-albilor l-a trimis pe mijlocașul ofensiv inclusiv la Belgrad, la „vraciul” Marijana, dar recuperarea nu e completă.

ADVERTISEMENT

„Foarte bună decizia. Pentru ce să riști 1,5 puncte când tu ai după aceea niște meciuri care se joacă pe 3 puncte care te pot menține în SuperLiga. E un jucător foarte bun, dar prezența lui în primul 11 nu îți garanta că vei câștiga”, a adăugat Robert Niță.

Dennis Politic este cel mai bun fotbalist al lui Dinamo în acest sezon. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani este golgheterul formației din Ștefan cel Mare, cu șase goluri.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Dinamo, decisiv pentru arădeni

Meciul dintre Dinamo și UTA Arad este extrem de important pentru ambele formații. „Câinii” speră să intre cu cât mai multe puncte în play-out, acolo unde vor lupta pentru evitarea retrogradării.

De cealaltă parte, „Bătrâna Doamnă” încă speră la play-off, obiectiv pentru care se luptă în această seară cu alte patru echipe: Farul, „U” Cluj, Sepsi și Hermannstadt. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, Dinamo e pe locul 15, cu 26 de puncte, la o lungime de baraj.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe UTA, echipa lui Mircea Rednic ocupă poziția a 9-a, cu 40 de puncte, unul mai puțin decât Universitatea Cluj, ocupanta locului 6.

Veste SOC pentru Dinamo anuntata IN DIRECT la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT
Tags: