Sport

Absență importantă pentru Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova. Ce jucător a pierdut Sorin Colceag. Exclusiv

Dinamo are din nou probleme medicale înaintea unui meci extrem de important cu Universitatea Craiova, iar Sorin Colceag nu poate trimite cea mai bună echipă pe „Ion Oblemenco”, iar Gabriel Torje va lipsi în meciul cu oltenii.
27.09.2021 | 12:29
Absenta importanta pentru Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova Ce jucator a pierdut Sorin Colceag Exclusiv
ADVERTISEMENT

„Câinii roșii” se află în fața unui meci extrem de dificil cu Universitatea Craiova, mai ales că echipa vine după șase înfrângeri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1 și doar un gol marcat și acela din penalty.

De altfel, Dinamo a reușit să înscrie un singur gol pe noul stadion „Ion Oblemenco” și are golaveraj 1-5 în ultimele două confruntări directe din Bănie, ceea ce întărește ideea că e un teren greu pentru „câini”.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu l-a putut recupera pe Gabi Torje pentru meciul cu Universitatea Craiova

Din informațiile FANATIK, Gabriel Torje nu a făcut deplasarea la Craiova pentru meciul cu Universitatea, după ce a lipsit și în partida din șaisprezecimile Cupei României cu Ripensia Timișoara.

Mijlocașul de 31 de ani are probleme cu genunchiul și a rămas la București pentru a continua recuperea. Sorin Colceag a primit însă și o veste bună, iar atacantul Mirko Ivanovski va reveni în primul unsprezece cu oltenii, după ce a fost menajat în meciul din Cupă.

ADVERTISEMENT

Constantin Nica a avut și el probleme medicale și nu s-a antrenat în ultimele zile cu echipa, așa că nu va fi folosit nici în meciul cu Universitatea Craiova. Astfel, Sorin Colceag va trebui din nou să improvizeze pe postul de fundaș dreapta, unde ar putea apăra mijlocașul central Geani Crețu.

Andre Pinto mai are de așteptat până când va debuta la Dinamo

FANATIK a aflat că Andre Pinto nu este deloc într-o formă fizică bună și mai are ceva de tras până să se pună la punct cu pregătirea fizică. Fundașul central portughez și fost căpitan al lui Sporting Braga a jucat ultima partidă oficială la începutul lunii mai, adică în urmă cu aproape șase luni de zile.

ADVERTISEMENT

Venit de la Farense, stoperul a jucat ultima oară în partida cu Vittoria Guimaraes pe data de 6 mai 2021, când a evoluat doar 45 de minute în meciul terminat la egalitate, scor 2-2. Transferul său la Dinamo a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Jucătorul de 31 de ani și 1,94 metri ar putea apărea pe teren cel mai devreme în următoarele trei-patru săptămâni. Pinto a semnat pe un an cu Dinamo și este evaluat conform transfermarkt la 700.000 de euro, deși în trecut valoarea sa a ajuns la nu mai puțin de 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Singura veste bună pentru Sorin Colceag

Sorin Colceag a primit și o veste bună, iar Steliano Filip va fi titular după ce și-a ispășit cele două etape de suspendare în urma cartonașului roșu primit cu FCSB. Mijlocașul defensiv Alexandru Răuță va lipsi și el în partida cu Universitatea Craiova din cauza cumului de cartonașe galbene.

În același timp, Andreas Mihaiu continuă recuperarea în urma accidentării suferită în săptămâna premergătoare meciului cu FCSB. Extrema dreaptă de 22 de ani ar putea reveni pe teren după pauza pentru meciurile echipei naționale, pe 16 octombrie, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj clar fotbaliștilor săi și vrea ca echipa sa să domine Dinamo la toate capitolele în meciul de luni seară. Universitatea Craiova are doar 13 puncte din nouă partide, e pe locul 10 și are mare nevoie de victorie dacă vrea să se apropie de locurile de playoff. Dinamo e pe penultima poziție, cu doar șase puncte și fără niciun punct obținut în ultimele cinci etape.

ADVERTISEMENT