Sport

AC Milan – Juventus 0-1, în etapa 9 din Serie A. „Bătrâna Doamnă”, victorioasă pe San Siro

Juventus a câștigat partida cu AC Milan din deplasare, scor 1-0, în etapa a 9-a din Serie A. Locatelli a marcat singurul gol al meciului.
22.10.2023 | 23:11
AC Milan  Juventus 01 in etapa 9 din Serie A Batrana Doamna victorioasa pe San Siro
Juventus a câștigat derby-ul cu AC Milan, scor 1-0, în etapa a 9-a din Serie A. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT
22-10-2023
18:38

AC Milan - Juventus 0-1 (Locatelli 63)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Juventus s-a întors cu toate cele trei puncte de pe San Siro. În superioritate numerică după eliminarea lui Thiaw din minutul 40, „Bătrâna Doamnă” a dat lovitura prin Locatelli în a doua repriză. 

Clasament

Min. 63: GOOL Juventus! Locatelli a șutat de la distanță. Mingea deviată l-a păcălit pe Mirante și a intrat în poartă. 

Min. 45: Moise Kean apare la finalizare după o centrare, însă execuția atacantului lui Juventus trece pe lângă poartă. 

Min. 40: Gazdele rămân în inferioritate numerică. Maick Thiaw vede direct cartonașul roșu. 

Min. 34: Adrien Rabiot trimite spre poartă din interiorul careului. Șutul mijlocașului francez se duce puțin pe lângă țintă. 

Min. 23: Filip Kostic șutează de la marginea careului, iar mingea trece puțin pe lângă bară. 

Min. 14: Giroud șutează din întoarcere, iar Szczesny are o intervenție fenomenală. 

Min. 1: Partida a început!

AC Milan: Mirante – Calabria, Thiaw, Tomori, Florenzi – Musah, Adli, Reijnders – Pulisic, Giroud, Leao. Rezerve: Nava, Bartoccioni, Jimenez, Jovic, Kalulu, Kjaer, Okafor, Pellegrino, Pobega, Romero, Traore. Antrenor: S. Pioli. 

Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Rugani – Weah, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Milik, Kean. Rezerve: Perin, Pinsoglio, Cambiaso, Chiesa, Huijsen, Iling Junior, Miretti, Nicolussi Caviglia, Nonge Boende, Vlahovic, Yildiz. Antrenor: M. Allegri. 

Meciul AC Milan – Juventus are loc duminică, 22 octombrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 9-a din Serie A. Se vor afla pe teren două dintre pretendentele la coroana de campioană a acestui sezon, doar că torinezii vin după o săptămână tumultoasă pentru club și pentru jucătorul său Fagioli, care foarte probabil va fi suspendat pe șapte luni pentru implicarea în pariuri.

Unde se joacă meciul AC Milan – Juventus

Întâlnirea AC Milan – Juventus se dispută duminică, 22 octombrie, de la ora 21:45 pe stadionul San Siro din orașul capitală al regiunii Lombardia, în etapa a 9-a din Serie A. Inutil să mai spunem că este vorba de o mare rivalitate între cele două cluburi și între tifoserii, ceea ce a făcut ca biletele să fie epuizate de aproape șase săptămâni. La bursa neagră un bilet se poate achiziționa cu sume variind între 500 și 800 de euro într-un sector mai modest și începând de la minim o mie de euro pentru poziții mult mai bune pe stadion.

ADVERTISEMENT

Dacă în privința afluxului de public lucrurile sunt clare și ar mai fi trebuit minim alte 30.000 de locuri pentru a satisface cererea de bilete la fel de clar este și faptul că duminică, 22 octombrie, Milano va fi un oraș împânzit de forțele de ordine care vor împânzi tot orașul, pentru că se știe că relațiile dintre suporteri nu sunt tocmai cele mai cordiale și au avut deseori schimburi de replici între ultrași.

Cine transmite la TV partida AC Milan – Juventus

Partida AC Milan – Juventus se joacă duminică, 22 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul San Siro din Milano, în etapa a 9-a din Serie A și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport, care sunt abilitate să difuzeze partidele din prima divizie a Italiei. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 22 octombrie, la Milano va fi o vreme mai frumoasă decât in zilele precedente, când a fost un cer înnorat mai tot timpul și a și plouat. Va fi și o creștere de temperatură, de la 13 grade sâmbătă la 19 grade a doua zi, fără pericol de precipitații. La ora meciului însă temperatura va scădea până spre 11-12 grade, deci destul de rece. Mariani este centralul acestui meci foarte important.

Ce jucători lipsesc din confruntarea AC Milan – Juventus

Ambele echipe au destule probleme de lot. La AC Milan sunt out pe probleme medicale Caldara, Bennacer, Chukwuadze, Loftus-Cheeck dar mai importante sunt pierderile portarului titular, Maignan și a unuia dintre cei mai în formă jucători, francezul Theo Hernandez, ambii suspendați.

ADVERTISEMENT

La Juventus Max Allegri nu îi are pe Di Sciglio și Danilo accidentați, Paul Pofba este suspendat pe termen lung pentru doping iar Nicola Faggioli a luat și el șapte luni pauză pentru faptul că a călcat regulamentele Ligii, implicându-se în pariuri, fiind suspectat că ar avea legături cu mafia parirurilor.

Cote la pariuri la jocul AC Milan – Juventus

Sunt două echipe care se bat la titlu în opinia specialiștilor, dar pentru casele de pariuri va fi teribil de greu pentru bianconeri să obțină puncte pe San Siro. AC Milan e văzută drept favorită la cota de 2,25 în timp ce echipa din Torino are cotă de 3,40, pentru a ieși ea cu fruntea sus. 1,40 este cota pentru șansă dublă 1X și 1,70 pentru șansă dublă X2. Un gol marcat de gazde ajunge la cota de 1,40, unul al lui Juve la 1,50 iar opțiunea peste 1,5 goluri este de 1,40.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe este foarte stufos, cuprinde zeci de ani de ciocniri pe gazon. Din 2010 până în prezent rossonerii s-au impus de șapte ori, cinci meciuri s-au terminat la egalitate iar de alte șase ori a fost Juventus echipa care a luat toate punctele pe San Siro. Deci domește un echilibru perfect, exprimat și prin rezultatele din ultimele trei partide: victorie Juve, apoi egal și sezonul trecut 2-0 pentru AC Milan.

 

ADVERTISEMENT