Sport

Academia lui Gică Hagi, răspuns acid la acuzele de ”practici imorale”. Corvinul susţine că Farul le-a ”furat” un jucător

Academia lui Gică Hagi este prinsă într-un scandal în care este acuzată de Corvinul Hunedoara de ”practici imorale”, dar se apară în acest sens.
06.09.2022 | 19:01
Academia lui Gica Hagi raspuns acid la acuzele de practici imorale Corvinul sustine ca Farul lea furat un jucator
Academia lui Gică Hagi este prinsă într-un scandal în care este acuzată de Corvinul Hunedoara de ”practici imorale”, dar se apară în acest sens. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Hunedorenii consideră că Farul le-a ”furat” un portar în vârstă de 12 ani prin presiuni făcute asupra părinților copilului și în urma acestei neînțelegeri a decis să rupă contractul de colaborare pe care îl aveau cu gruparea de la malul Mării Negre.

Acuzată de ”practici imorale”, Academia lui Gică Hagi se apără cu vehemență

Acuzațiile de ”practici imorale” la adresa Academiei lui Gică Hagi nu au rămas fără răspuns, iar Farul a dat publicității un comunicat în care precizează că transferul lui Darius Mihăilă s-a realizat în conformitate cu regulamentele sportive.

ADVERTISEMENT

”Cu privire la comunicatul publicat de Corvinul 1921 Hunedoara pe site-ul său oficial, preluat și de o parte a presei, referitor la anumite ‘practici imorale’ prin care clubul nostru ar fi transferat un jucător de la clubul hunedorean, facem următoarele precizări:

Reprezentanții clubului nostru, împreună cu cei ai clubului din Hunedoara, au încheiat în anul 2020 un parteneriat care conține clauze negociate și agreate de amble părți, clauze ce respectă atât legea română cât și regulamentele sportive”, se arată pe site-ul oficial al clubului Farul.

ADVERTISEMENT

Farul anunță că s-au cerut sume uriașe

Farul consideră că au fost respectate toate condițiile unui transfer al unui junior și este dispusă să pună la dispoziția oricui documentele necesare. Mai mult, constănțenii neagă faptul că ar fi forțat mâna părinților pentru ca Darius Mihăilă să ajungă la Academia Gică Hagi.

”Deși în parteneriat convenisem clauzele generale în cazul perfectării unui transfer al unui jucător junior, amator, clauze stabilite în concordanță cu regulamentele FRF, în momentul negocierii transferului unui jucător de 12 ani, clubul din Hunedoara, împreună cu noul lor colaborator, persoană care se recomandă ca fiind (în același timp) atât agent de jucători cât și oficial al unui club, ne-au pretins sume exorbitante și alte condiții care încalcă regulemantele sportive naționale și internaționale.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile noastre pot fi confirmate de documente, declarațiile părinților copilului transferat, despre care  în mod mincinos se afirmă că i-am forțat să vină la clubul nostru și cu siguranță de edilul orașului Hunedoara, care vă poate confirma că transferul jucătorului de 12 ani s-a realizat în baza unui parteneriat convenit de ambele părți în anul 2020”, se mai arată în comunicat.

Mama juniorului neagă acuzațiile celor de la Corvinul

În apărarea sa, clubul Farul Constanța a publicat și o declarație a Claudiei Mihăilă, mama puștiului de 12 ani, care spune că nu a fost forțată și nici nu a primit nimic în schimbul acestui transfer.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că au apărut astfel de declarații din partea celor de la Corvinul, chiar nu înțeleg de ce. Nimeni de la Farul nu mi-a promis nimic, nimeni nu mi-a oferit nimic, iar eu nu am cerut nimic.

Am fost sunată, mi s-a transmis doar că este bun copilul și dacă lui i-ar plăcea să meargă la Farul, mai ales că mi s-a spus că există o colaborare între cluburi. Restul sunt invenții ale celor de la Corvinul, chiar nu le înțeleg motivele”, a afirmat mama lui Darius Mihăilă.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”