Life

Accident bizar la Insula iubirii. Ispita Maria a ajuns la spital, mușcată de o maimuță

A avut loc un accident bizar la Insula Iubirii. Ispita Maria Vornicu a fost mușcată de o maimuță și a ajuns de urgență la spital, acolo unde a primit un tratament special.
24.05.2022 | 00:12
Accident bizar la Insula iubirii Ispita Maria a ajuns la spital muscata de o maimuta
Ispita Maria de la Insula Iubirii a ajuns la spital după ce a fost mușcată de o maimuță. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ispita Maria de la Insula Iubirii a fost mușcată de o maimuță și a fost dusă de urgență la spital. Tânăra se plimba împreună cu Reimond și au dat de maimuțe, însă una dintre ele i-a furat mâncarea Mariei și a mușcat-o.

Ispita Maria de la Insula Iubirii a fost mușcată de o maimuță

Inițial, Maria Vornicu a tratat superficial mușcătura, dar medicul i-a explicat că trebuie să urmeze un tratament special într-o astfel de situație. Ispita este nevoită să facă mai multe vaccinuri.

ADVERTISEMENT

“M-am jucat cu o maimuțică, i-am dat de mâncare. La început nu a fost agresivă. După ce mi-a luat mâncarea din mâna m-a mușcat.

Categoric am avut o vină. E asumată. Fiind o mușcătură superficială, am tratat-o ca atare, ceva superficial. Am primit ajutor acolo, până am ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns s-a schimbat situația. Doctorul mi-a prezentat ce înseamnă această mușcătură, ce înseamnă tot tratamentul, vaccinuri în decurs de multe zile. M-a pus pe gânduri, dar sunt bine.”, a explicat Maria la Insula Iubirii, la Antena 1.

“M-am bătut cu maimuța pe cadouri, era foarte agresivă, nu mi-e frică de animale și m-am dus și am luat pungile.”, a spus Rey după această întâmplare.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, iubita lui Rey, Lavinia, este tot mai apropiată de ispita Cătălin Dumitrescu. Aceasta i s-a confesat în legătură cu niște întâmplări din relația cu cel alături de care a venit în emisiunea de la Antena 1.

Ce se întâmplă între Cerasela și ispita Daniel

Iubita lui Rareș, Cerasela, pare să fie tot mai apropiată de ispita Daniel Mihai. Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună și se înțeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

“Ne-am relaxat, am fost deschiși unul cu altul. Nu mă așteptam.”, a spus Lavinia.

La un moment dat, Daniel îi face o remarcă Laviniei în legătură cu costumul de baie. “Nu-mi plac chiloții ăștia!”, i-a spus el concurentei, iar răspunsul ei a venit imediat: “Pleacă de aici!”.

ADVERTISEMENT