Life

Cine este Daniel Mihai, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Sosia lui Ciprian Marica a jucat fotbal de performanţă

Cine este Daniel Mihai, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. A jucat fotbal de performanță ani la rând și a fost adesea comparat cu Ciprian Marica.
23.04.2022 | 21:56
Cine este Daniel Mihai ispita masculina la Insula Iubirii 2022 Sosia lui Ciprian Marica a jucat fotbal de performanta
Cine este Daniel Mihai, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Mihai este ispită masculină la Insula Iubirii 2022 și este pregătit să-și folosească șarmul pentru a le cuceri pe concurente. A fost jucător de fotbal de performanță timp de 15 ani.

Cine este Daniel Mihai, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

Sezonul șase al reality show-ului Insula Iubirii va debuta curând la Antena 1, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor face cuplurile față tentațiilor de pe Coconut Island, locul de poveste în care s-a filmat emisiunea.

ADVERTISEMENT

Printre cele zece ispite masculine din noul sezon se numără și Daniel Mihai, un antreprenor în vârstă de 29 de ani. A jucat fotbal de performanță timp de 15 ani și a călătorit în multe locuri din lume.

Este originar din Sighetu Marmației și a fost în mai multe orașe din lume de-a lungul timpului. Printre acestea se numără Bucureşti, Miami, Milano și Madrid. În prezent, tânărul se află în Thailanda. De asemenea, Daniel Mihai a fost skipper pe yacht în Miami și a participat în trecut la mai multe prezentări de modă.

ADVERTISEMENT

Are deja multe admiratoare, fiind urmărit de aproape 2.000 de persoane pe Instagram, acolo unde postează imagini din locurile în care călătorește. De altfel, este pasionat de călătorii, iar recent a fost în Barcelona și Paris.

În legătură cu viața amoroasă, Daniel Mihai recunoaște că a ispitit mai multe femei de-a lungul timpului, așa că emisiunea prezentată de Radu Vâlcan i se potrivește de minune. Acesta a mai recunoscut și că a fost înșelat de fostele iubite, însă și el a fost infidel la rândul său.

ADVERTISEMENT

Se descrie ca făcând parte din tipologia “amantului perfect”, convins că va reuși să le ispitească pe concurentele care vor fi supuse testului relației lor în competiție.

“Jocul ăsta al seducției mie îmi place și mă regăsesc în el foarte bine! Am ispitit foarte multe femei.”, a declarat tânărul în cadrul videoclipului de prezentare de pe pagina emisiunii.

ADVERTISEMENT

 

În 2014, fostul jucător de fotbal a avut o relație cu Denisa Biţă, fostă asistentă de televiziune la Antena Stars. Blondina este cea care l-a părăsit pe Daniel Mihai, susținând că acesta nu se putea întreține singur.

De ce este comparat Daniel Mihai cu Ciprian Marica

Înainte de a intra în lumea afacerilor, Daniel Mihai a fost jucător de fotbal de performanță. Tânărului i se spunea “sosia lui Ciprian Marica”, fiind adesea comparat cu fostul fotbalist.

Această poreclă a căpătat-o datorită asemănării fizice izbitoare cu fostul partener al Ilincăi Vandici. Oamenii chiar se opreau să facă poze cu el pe stradă, cu ani în urmă, el fiind nevoit să le spună că este vorba doar despre o asemănare și că nu este “adevăratul” Ciprian.

La vremea respectivă, Daniel Mihai spunea că nu își dorește să devină faimos. Încă practica fotbalul în acea perioadă.

“Prietenii mei de la Sighet au fost primii care mi-au spus ca noi doi semănăm n.r. el și Marica). Nu eu am fost cel care a observat asta. Acum, odată cu trecerea timpului încep şi eu să-mi dau seama. Lumea mă opreşte pe stradă să fac poze cu ei, însă eu le răspund elegant că nu sunt Ciprian.”, a declarat acesta în 2013, potrivit sighet247.ro.

Noul sezon Insula Iubirii va avea premiera luni, 2 mai 2022, la Antena 1, de la ora 20:30. Emisiunea se va difuza de două ori pe săptămână, luni și marți, de la aceeași oră. Radu Vâlcan rămâne prezentatorul reality show-ului, la fel ca în sezoanele precedente.

Cinci cupluri pornesc în aventura vieții lor pentru a-și testa poveștile de iubire. Acestea trebuie să reziste tentațiilor de pe insulă și să-și demonstreze loialitatea față de partener în timpul petrecut acolo.

ADVERTISEMENT