News

Accident cu 4 morți, pe DN7, după o depășire neregulamentară. Printre victime se află și un copil

Accident cu 4 morți, produs în cursul serii de joi, pe DN 7. Impactul s-ar fi produs în urma unei depășiri neregulamentare.
07.07.2023 | 11:30
Accident cu 4 morti pe DN7 dupa o depasire neregulamentara Printre victime se afla si un copil
Accident cu 4 morți, pe DN7. Colaj Fanatik. Sursa foto: Captură Vocea Vâlcii/Facebook
ADVERTISEMENT

Accident cu 4 morți, pe DN7, după o depășire neregulamentară. Incidentul rutier grav s-a produs în județul Vâlcea, joi seara, în localitatea Bujoreni. O mașină, un microbuz și un TIR au fost implicate în această tragedie.

Accident cu 4 morți, pe DN7, după o depășire neregulamentară

Evenimentul nefericit a avut loc între Sibiu și Râmnicu-Vâlcea. Conform datelor transmise de autorități, între cele trei autovehicule s-a produs o coliziune. În urma impactului puternic, patru persoane care se aflau în autoturism au decedat.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-ar fi produs un accident rutier în localitatea Bujoreni. Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 3 autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, km.182+ 100 m, în localitatea Bujoreni”, a transmis IPJ Vâlcea, seara trecută.

Victimele sunt trei adulți și un copil. Conducătorul auto avea 25 de ani și era din Bujoreni. În mașină se aflau doi pasageri, de 26 și 32 de ani, din aceeași localitate, dar și copilul, un băiat de 14 ani, din localitatea Frâncești, potrivit Vocea Vâlcii.

ADVERTISEMENT

În mijlocul de transport în comun se aflau șase oameni. Aceștia nu au suferit leziuni în urma impactului dintre cele trei autovehicule. De asemenea, în TIR era doar șoferul care a scăpat nevămătat, potrivit reprezentanților ISU Vâlcea.

„În urma accidentului au rezultat 4 victime din autoturism (3 adulți și 1 minor) DECEDAȚI, 6 persoane în microbuz fără probleme medicale și o persoana în camion (transporta piese auto) fără probleme medicale”, a transmis ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor, se pare că tragedia s-ar fi produs în urma unei depășiri neregulamentare. Urmează ca ancheta polițiștilor să stabilească în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier și cine este vinovat.

Un alt incident grav, produs în Vâlcea, cu 6 răniți

În urmă cu câteva zile, un alt accident rutier grav s-a produs în județul Vâlcea, drumul național DN 67, acolo unde au fost implicate patru autoturisme. Șase persoane au fost rănite, dintre care patru adulți și doi copii.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și autospeciale ale pompierilor. Victimele au fost preluate și transportate la spital pentru a primi îngrjiri medicale. Din fericire, toate persoanele erau conștiente și cooperante.

 

ADVERTISEMENT