News

El este George, salvamarul de 24 de ani mort la Constanța. Momentul accidentului, surprins de camere. Video

S-a aflat identitatea tânărului mort în accidentul din Constanța: George avea doar 24 de ani și fusese salvamar în Mamaia.
12.12.2023 | 14:37
El este George salvamarul de 24 de ani mort la Constanta Momentul accidentului surprins de camere Video
El este tânărul mort în accidentul din Constanța: George avea 24 de ani, momentul tragediei a fost filmat. Sursa foto: Facebook / Dobrogea TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 24 de ani a sfârșit în mod tragic, marți dimineață, în Constanța. Mașina lui George, fost salvamar în Mamaia, a intrat în plin într-un sens giratoriu, iar apoi s-a răsturnat.

El este tânărul mort în accidentul din Constanța: George avea 24 de ani, momentul tragediei a fost filmat

O tragedie rutieră s-a produs la două ore după miezul nopții de luni spre marți. Un tânăr a murit pe loc, în municipiul Constanța, după ce mașina pe care o conducea a spulberat un sens giratoriu. Victima, George I., avea 24 de ani și a fost salvamar în stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de poliție aflăm că mașina condusă de tânărul șofer nu ar fi ținut cont de nicio regulă. Vehiculul a intrat direct într-un giratoriu. George, victima accidentului, nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc. De notat că el avea carnetul de șofer suspendat.

Imagini cu momentul în care mașina zboară pur și simplu în această intersecție au apărut în spațiul public. Există informații care spun că acul kilometrajului mașinii s-ar fi oprit la 170 km/oră.

ADVERTISEMENT

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Prietenii lui George, șocați de această tragedie. Tânărul, descris ca un băiat retras şi foarte muncitor

Cei care l-au cunoscut pe George sunt șocați de această tragedie. Prietenii și cunoștințele sale spun că tânărul era un băiat retras şi foarte muncitor, care îşi făcea foarte bine datoria.

Eu mi-l aduc aminte din prima zi de când a venit la noi, la salvamari. Eram la bazin la noi, la sediu. Era un copil foarte timid şi foarte la locul lui. L-am avut doi ani de zile pe plajă, la noi, în Mamaia. Şi-a făcut datoria ca salvamar foarte bine.

ADVERTISEMENT

Un băiat foarte muncitor. Eu tindeam către a-l opri pe timp de extrasezon să lucreze cu noi în echipă, dar băiatul mie mi-a spus că el va pleca să lucreze în construcţii într-o altă ţară”, spune Victor, colegul lui George, citat de Antena 3.

În ultimele ore, pe rețelele de socializare au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe pentru rudele tânărului. ”Nu pot să cred așa ceva! D-zeu să îl ierte! Era un băiat așa bun! Mare păcat! Multă putere, Flori, să treceți peste acest necaz greu!”

”S-a stins din viață dragul tău frate. Nimic nu-l poate întoarce din drum…însă el o să vă privească dintr- un loc mai bun si o să vă vegheze alături de tatăl vostru” / “Drum lin spre îngeri prieten drag!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT