News

Accident cu doi morți și doi răniți în apropiere de Urziceni. Cum s-a produs tragedia

03.06.2020 | 07:37
Accident cu doi morti si doi raniti in apropiere de Urziceni Cum sa produs tragedia
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a soldat cu doi morți și doi răniți în apropiere de Urziceni, pe DN2.

Accident cu doi morți și doi răniți în apropiere de Urziceni

Conform observatornews.ro, accidentul soldat cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor două a vut loc marți seară, în jurul 22.00.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din Urziceni spre Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

Au murit doi bărbați, unul de 67 și unul de 40 de ani

”În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism”, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT

În cazul celor două victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani). După efectuarea protocolului de resuscitare de către un echipaj SAJ, și cea de-a doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost declarată decedată.

Referitor la cele două victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni, iar o femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ.

ADVERTISEMENT

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din București, conducea o mașină pe DN2 din direcția Buzău către Capitală, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului.

Autoturismul a pătruns pe sensul opus și s-a izbit frontal cu un camion condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Buzău. Potrivit IPJ Ialomița, în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT