News

Tragedie în Olanda! Un microbuz plin cu români a fost lovit în plin de un alt autoturism. Sunt 2 morți și 7 răniți VIDEO

27.05.2020 | 10:16
Tragedie in Olanda Un microbuz plin cu romani a fost lovit in plin de un alt autoturism Sunt 2 morti si 7 raniti VIDEO
ADVERTISEMENT

Doi muncitori români sezonieri au murit în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Accidentul s-a produs marți dimineață, pe N240, în apropiere de Medemblik, localitate situată în nordul țării. În urma impactului puternic, alte șapte persoane s-au ales cu răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Accident rutier grav în Olanda. Doi români au murit

Din primele informații, se pare că șoferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate, moment în care a fost lovit în plin de un alt autoturism, la volanul căreia se afla o tânără de doar 23 de ani.

Aceasta a pătruns de pe o șosea laterală fără să se asigure.

Impactul a fost atât de dur, încât cei doi bărbați români au fost proiectați în afara microbuzului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre muncitori a murit pe loc, în vreme ce al doilea s-a stins la spital, unde fusese transportat în stare deosebit de gravă. Aveau 44, respectiv 25 de ani și mergeau la muncă.

Cei 7 răniți sunt în stare gravă la spital. Nici autoarea accidentului nu are mari șanse de supraviețuire

Cât despre ceilalți 7 conaționali și șoferița care a provocat accidentul, aceștia se află în stare gravă la spital, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

O anchetă urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment rutier, urmând ca mai apoi să fie luate măsurile care se impun.

Muncitorii români erau zilieri și lucrau în agricultură. În momentul accidentului, aceștia se deplasau către locul de muncă.

ADVERTISEMENT