News

Accident cu șapte răniți pe litoral. Printre aceștia este și un copil. Unul dintre șoferi consumase băuturi alcoolice

Șapte persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în localitatea 23 August.
24.07.2021 | 17:42
Accident cu sapte raniti pe litoral Printre acestia este si un copil Unul dintre soferi consumase bauturi alcoolice
ADVERTISEMENT

Șapte persoane au fost rănite în localitatea 23 August, județul Constanța. Două mașini care circulau din sensuri opus s-au ciocnit. Printre răniți este și un copil.

Victimele au fost transportate de urgență la spital, una fiind preluată de elicopter. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

ADVERTISEMENT

Accident cu șapte răniți pe litoral. Printre aceștia este și un copil

Accidentul rutier a avut loc pe DN 39, în localitatea 23 August, județul Constanța.  Două mașini s-au lovit, iar în urma impactului șapte persoane au fost rănite. Printre acestea se află și un copil.

Din primele informații într-o mașină erau 4 pasageri, iar în cealaltă 3 persoane. Cele șapte persoane au fost duse la spital, una fiind preluată de elicopter.

ADVERTISEMENT

Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 16.00. Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest și au descoperit că unul dintre aceștia consumase băuturi alcoolice. Bărbatul în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș, avea 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

ADVERTISEMENT

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șapte persoane, patru din primul autoturism și trei din cel de-al doilea autoturism”, a anunțat IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD B și trei ambulanțe SAJ B2, dar și un elicopter Smurd. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate

În urmă cu aproape două săptămâni a avut loc un carambol uriaș. Trei accidente distincte au blocat traficul pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane. 22 dintre acestea au fost rănite (17 în accidente, 5 în alte locuri). 16 persoane au ajuns la spital prezentând răni ușoare.

Accidentul s-a produs din cauza vizibilității reduse în zonă fiind ceață. După mai bine de trei ore, traficul a fost reluat. Coloana de mașini care s-a format în urma evenimentelor a fost pe aproape 10 kilometri.

ADVERTISEMENT
Tags: