News

Accident cu urmări grave în Ialomița. O persoană a murit și alte 3 au fost rănite

26.06.2020 | 21:59
Accident cu urmari grave in Ialomita O persoana a murit si alte 3 au fost ranite
ADVERTISEMENT

O persoană a murit și alte 3 au fost rănite în urma unui accident grav care s-a petrecut vineri seara, 26 iunie, pe DN 2A, la intrare în orașul Urziceni din județul Ialomița, în direcția de mers spre București. Primele informații arată că au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului toate cele 4 persoane care se aflau la bordul mașinilor au suferit răni grave, cadrele medicale care s-au deplasat la fața locului nemaiputând face nimic pentru unul dintre șoferi, un bărbat, care a rămas prins între fiarele contorsionate și care avea răni incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

Și cel de-al doilea șofer, tot un bărbat, a avut nevoie să fie scos de pompierii de la descarcerare după ce a rămas blocat. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD fiind transportată de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Accident grav pe DN 2A. Un bărbat a murit în urma impactului

Bărbatul este rănit grav, însă este conștient și urmează să fie supus mai multor intervenții chirurgicale. De asemenea, în accidentul din județul Ialomița au mai fost implicate ale două persoane. Este vorba de două femei, ambele aflate la bordul aceleași mașini.

ADVERTISEMENT

Obiectiv.net scrie că bărbatul care a decedat avea 58 de ani, în timp ce șoferul rănit grav are 34 de ani. Femeile la rândul lor au 64 de ani, respectiv 70 de ani.

Cadrele medicale prezente la locul impactului dintre cele două mașini au transmis că acestea au răni care nu le pun viața în pericol, fiind conștiente. Femeile au fost transportate la Spitalul din Urziceni.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunoaște cauza accidentului, însă oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a afla circumstanțele în care s-a produs impactul dintre cele două mașini, dar și cine se face vinovat pentru moartea șoferului de 58 de ani.

Potrivit IPJ Ialomița, accidentul produs pe sensul de mers dinspre București a dus la blocarea traficului, cei doi șoferi fiind scoși destul de greu dintre fiarele contorsionate ale mașinilor. Polițiștii au fost nevoiți să dirijeze traficul în zonă câteva ore bune.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: