News

Accident cu urmări tragice în județul Brașov. Doi morți și cinci răniți după coliziunea între două mașini

Autoturismele s-au ciocnit pe DN 1 Brașov-Sibiu, iar unul dintre șoferi a murit pe loc. O femeie a decedat la spital.
24.07.2021 | 21:14
Accident cu urmari tragice in judetul Brasov Doi morti si cinci raniti dupa coliziunea intre doua masini
ADVERTISEMENT

Alte cinci persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma coliziunii dintre cele două autoturisme. Printre răniți este și un copil de 1 an.

Accident cu urmări tragice în județul Brașov. Doi morți și cinci răniți după coliziunea între două mașini

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, două autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 1 Brașov–Sibiu, între localitățile Perșani și Vlădeni, județul Brașov.

ADVERTISEMENT

Impactul s-a soldat cu șase persoane rănite, printre care şi un copil în vârstă de aproximativ 1 an. O persoană de sex feminin, intubată, a fost transportată în stare gravă, cu elicopterul, la Spitalul din Târgu Mureș. Din păcate, aceasta a decedat la spital.

Un al doilea adult și un copil au fost transportați la unități medicale, pentru a primi mai multe îngrijiri. Potrivit primelor informații transmise de către autorități, copilul accidentat se se afla în stare de conștiență.

ADVERTISEMENT

Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

O persoană a decedat pe loc

La sosirea echipajelor de prim ajutor, unul dintre șoferi era în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, două autospeciale cu apă si spumă, cinci echipaje SMURD, şi un echipaj SAJ.

ADVERTISEMENT
Accident cu urmări tragice în județul Brașov. Doi morți și cinci răniți după coliziunea între două mașini
Accident cu urmări tragice în județul Brașov. Doi morți și cinci răniți după coliziunea între două mașini Foto: ISU

Circulația rutieră este întreruptă în zonă pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor, dar şi pentru efectuarea cercetărilor pentru a stabili cauza producerii accidentului.

“La data de 24 iulie 2021, in jurul orei 14:35 pe DN1 între localităţile Persani şi Vlădeni din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

ADVERTISEMENT

În urma producerii accidentului rutier, au rezultat 7 victime, iar pentru un bărbat, respectiv unul dintre conducătorii auto cadrele medicale au constatat decesul.

La testarea din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul pur expirat, al celui de-al doilea conducător, respectiv o femeie, rezultatula fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări”, a declarat agentul principal de poliție Nadia Olaru, citată de Observator News.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

ADVERTISEMENT