News

Accident cumplit în Bihor: coliziune între două TIR-uri și o mașină. O femeie a murit

Accident teribil petrecut marți, după prânz, în județul Bihor. O femeie a murit după coliziunea dintre două TIR-uri și o mașină.
04.04.2023 | 14:42
O femeie a murit într-un grav accident produs în Bihor. Coliziune între două TIR-uri și o mașină. Sursa foto: ebihoreanul.ro
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc, marți, la ora 12.30, în județul Bihor. O coliziune între două TIR-uri și o mașină s-a soldat cu decesul unei femei. Timp de mai bine de o oră, traficul în zonă a fost blocat complet.

O femeie a murit într-un grav accident produs în Bihor. Coliziune între două TIR-uri și o mașină

Din datele oferite de centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române aflăm că în acest accident au fost implicate un TIR, o autocisternă și un autoturism.  Femeia aflată la volanul mașinii se afla în stop cardio-respirator la sosirea ambulanței.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost unul extrem de violent. Șoferița a rămas încarcerată între fiarele mașinii sale. ”Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea victimei din autoturismul avariat. Echipajul de pompieri militari paramedici au efectuat, simultan, manevre de resuscitare”, a transmis ISU.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul din cadrul echipajului SMURD a declarat decesul acesteia. În mașină se mai afla și fiica femeii. Aceasta, precum și șoferul unui TIR, au avut nevoie de asistență medicală. Ei au suferit atacuri de panică.

ADVERTISEMENT

Dată fiind amploare evenimentului, la locul accidentului au fost mobilizate forțe importante. Au ajuns aici pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În continuare, polițiștii de la Rutieră urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. La ora 14.00, traficul a fost reluat în condiții normale.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Harghita. Un camion s-a răsturnat

Tot marți, un accident grav avut loc și în Harghita. Un camion încărcat cu zahăr, aflat în deplasare pe DN15, a intrat într-un stâlp electric. În urma impactului, mașina s-a răsturnat în șanț. Șoferul s-a autoevacuat la timp. A existat riscul unui incendiu, din cauza scurgerilor de carburant din rezervor.

La locul accidentului au ajuns rapid cei de la ISU Harghita cu două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 3 Corbu, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. De asemenea, a fost anunțat și furnizorul de energie electrică.

ADVERTISEMENT

Șoferul camionului a fost asistat la fața locului de către paramedicii SMURD. El a refuzat transportul la spital. Pompierii militari asigură măsurile PSI la locul producerii evenimentului. Traficul rutier în zonă este îngreunat.

ADVERTISEMENT