News

Accident cumplit în Caraș-Severin. Șapte persoane au fost rănite după ciocnirea violentă dintre trei mașini

Un accident cumplit în Caraș-Severin s-a soldat cu 7 victime, dintre care două în stare gravă, după ciocnirea violentă dintre trei mașini.
25.02.2023 | 11:00
Accident cumplit in CarasSeverin Sapte persoane au fost ranite dupa ciocnirea violenta dintre trei masini
Accident cumplit în Caraș-Severin. Foto: ISU Caraș-Severin
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în localitatea Gherteniș din Caraș-Severin. Polițiștii au stabilit că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra mașinii din cauza drumului alunecos, și a intrat în plin în alte două autoturisme care circulau regulamentar.

Accident cumplit în Caraș-Severin

În cele trei mașini se aflau șapte persoane care au fost rănite, două dintre acestea mai serios. Cele două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și au fost transportate la Spitalul de Urgență din Reșița.

ADVERTISEMENT

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, în care au fost în care au fost implicate trei autoturisme. Şapte persoane, dintre care două victime au necesitat transport la spital”, a transmis ISU Semenic. Accidentul s-a produs mai exact pe DN 58 B, între localitățile Berzovia și Gherteniș.

În același timp la limita județului Cluj cu Mureș un TIR se lovea de o mașină, blocând traficul zeci de minute. Accidentul s-a produs pe DN 16, după ce o șoferiță a pierdut controlul autoturismului și s-a lovit de un TIR.

ADVERTISEMENT

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN 16, la limită cu județul Mureș, în care au fost implicate 2 autovehicule. La fața locului s-a constatat că o femeie în vârstă de 30 de ani, din județul Neamț, care se deplasa cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vechicule, condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Iași.

Momentan traficul este blocat, urmând a fi eliberat după încheierea cercetărilor. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj, conform Monitorul de Cluj.

ADVERTISEMENT

Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri, pentru aproximativ o oră, însă din fericire nu au existat răniți. Mai mult, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Și în acest caz condițiile meteo nefavorabile au jucat un rol determinant în producerea accidentului.

În același timp, în țara din Europa unde mor cei mai mulți oameni pe drumuri, un alt accident grav era raportat la Arad. ”Din primele cercetări a reieșit că, un arădean în vârstă de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709 în Seleuș, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

În urma imapctului au rezultat 2 victime, rănite ușor (la prima vedere) care au fost transportate la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, a transmis IPJ Arad.

ADVERTISEMENT