News

Accident grav cu patru mașini, în Arad. Șapte persoane implicate. O victimă a fost încarcerată

Patru mașini au fost implicate, vineri dimineață, într-un grav accident produs în județul Arad. Șapte persoane se aflau în vehicule, iar una a fost încarcerată.
24.02.2023 | 11:36
Accident grav cu patru masini in Arad Sapte persoane implicate O victima a fost incarcerata
Grav accident cu patru mașini implicate, în Arad. Șapte persoane se aflau în vehicule, una este încarcerată. Sursa foto: ISU Arad
ADVERTISEMENT

Angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au fost în alertă vineri dimineață. Un eveniment rutier extrem de grav a avut loc într-o localitate din vestul țării.

Grav accident cu patru mașini implicate, în Arad. Șapte persoane se aflau în vehicule, una este încarcerată

În jurul orei 9.00, patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier grav pe raza localității Seleuș, chiar în zona bisericii. În aceste vehicule se aflau 7 persoane. Au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad au venit ulterior cu informații suplimentare despre starea persoanelor rănite. Astfel, una dintre victime, în vârstă de 61 de ani, a suferit un traumatism de coloană cervicală.

Într-o primă fază, aceasta a fost încarcerată. După ce pompierii au scos-o dintre fiarele mașinii, ea a fost preluată de cadrele medicale ale SAJ, substația Ineu. Cealaltă victimă, o tânără de 19 ani, a suferit un traumatism la membrul superior drept, fiind transportată la spital. De notat că restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului în care au fost implicate șapte persoane, au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical SMURD. Restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Arad.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială de intervenție cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ și SVSU Seleuș.

Accident grav soldat cu o victimă, în Pitești

Tot vineri dimineață, un alt accident soldat cu o victimă a avut loc în municipiul Pitești. Două mașini au fost serios avariate după ce au intrat în coliziune pe o stradă din orașul din sudul țării.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost mobilizați pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ, informează publicația locală epitești.ro.

ADVERTISEMENT