News

Accident cumplit în Dolj, o mașină a luat foc. Cinci persoane au ajuns la spital, o victimă e în stare gravă

Un accident cumplit în Dolj a declanșat un răspuns de proporții din partea autorităților, care au trimis la fața locului mai multe autospeciale.
28.03.2024 | 11:28
Accident cumplit in Dolj o masina a luat foc Cinci persoane au ajuns la spital o victima e in stare grava
Accident cumplit în Dolj, o mașină a luat foc. Cinci persoane au ajuns la spital, o victimă e în stare gravă
ADVERTISEMENT

Aici, două mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a luat foc, astfel că cinci persoane au ajuns la spital. Mai mult, una dintre persoane era resuscitată la fața locului, astfel că medicii făceau eforturi deosebite pentru a o salva de la moarte. Conform reprezentanților ISU Dolj, accidentul rutier s-a produs în comuna Bucovăț.

Cinci persoane au ajuns la spital, o victimă e în stare gravă

”Pompierii au precizat că în evenimentul rutier au fost implicate şase persoane. Cinci dintre acestea vor fi transportate la spital, iar cea de-a şasea este resuscitată la locul accidentului”, au mai transmis reprezentanții ISU, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost deplasată o autospecială cu apă și spumă, una cu descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ. În urmă cu 24 de ore, de data aceasta în Constanța, un microbuz și o mașină se loveau frontal în Techirghiol, fiind activat Planul roșu de intervenție.

Nu mai puțin de 15 copii au fost evacuați la fața locului, conform unui anunț al reprezentanților Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Dobrogea. ”La faţa locului ai mers două echipaje SMURD, o ambulanţă, o maşină de stingere şi o autospecială pentru transport victime multiple.

ADVERTISEMENT

Cincisprezece copii sunt în evaluare medicală la faţa locului”, mai transmiteau reprezentanții ISU. În România, țara unde 4 români mor la fiecare 24 de ore, nu doar șoferii auto sunt în pericol, ci și motocicliștii.

Exemplu accidentul și mai grav din Pasajul Unirii din Capitală, din urmă cu două zile. Aici, un motociclist a intrat într-un perete, în timp ce avea în spate drept pasager o tânără. Cei doi tineri, în vârstă de 32 și 22 de ani au ajuns la spital de urgență, iar cei care au sunat la 112 au fost ceilalți șoferi din Pasajul Unirii.

ADVERTISEMENT

Accident grav de motocicletă în Pasajul Unirii

”La data de 26 martie, în jurul orei 21,20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Unirii. Din primele informaţii, conducătorul unei motociclete care se deplasa în Pasajul Unirii ar fi intrat în coliziune cu peretele pasajului.

În urma impactului, atât conducătorul moto, cât şi pasagera au suferit vătămări corporale”, este precizat într-un comunicat al Brigăzii Rutiere. Se pare că motociclistul era în stare gravă, pentru că a a fost transportat de urgență în sala de operații, unde a fost supus unei intervenții.

ADVERTISEMENT

Femeia, în schimb, a fost internată în spital fără răni grave. Polițiștii au transmis că accidentul a blocat traficul zeci de minute. Polițiștii vor continua cercetările și vor încerca să afle ce l-a determinat pe motociclist să piardă controlul direcției.

ADVERTISEMENT