News

Accident cu doi răniți, în București. Un motociclist a intrat în peretele de la Pasajul Unirii

Un accident cu doi răniți s-a produs, marți seara, 26 martie, în Pasajul Unirii din București. Un motociclist a fost implicat.
27.03.2024 | 00:21
Accident cu doi raniti in Bucuresti Un motociclist a intrat in peretele de la Pasajul Unirii
Accident cu doi răniți, în București. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un accident cu doi răniți a avut loc, marți seara, în București. Implicat a fost un motociclist, care a intrat în peretele de la Pasajul Unirii, după ce ar fi pierdut controlul vehiculului pe două roți.

Accident cu doi răniți, în București. Un motociclist a fost implicat

Un apel la 112 anunța, marți, producerea unui eveniment rutier în Pasajul Unirii din Capitală. Conform primelor date, un motociclist, care se deplasa pe sensul de mers spre Bd. Mărășești, a ajuns cu vehiculul în perete.

ADVERTISEMENT

Atât el, cât și o femeie, pasageră pe motocicletă, au suferit răni. La fața locului au ajuns polițiștii de la Brigada Rutieră și un echipaj medical, pentru a acorda primele îngrijiri necesare victimelor.

Deocamdată, circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier nu au fost stabilite cu exactitate. Oamenii legii se află în zona respectivă pentru a desfășura cercetări. Traficul a fost restricționat către Bd. Mărăşeşti.

ADVERTISEMENT

„Din primele informaţii, conducătorul unei motociclete care se deplasa în Pasajul Unirii ar fi intrat în coliziune cu peretele pasajului. În urma impactului, atât conducătorul moto, cât şi pasagera au suferit vătămări corporale.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au anunțat polițiștii rutieri din Capitală, în urma evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

Tragedie pe drumurile din Giurgiu. Un tânăr și-a pierdut viața

Un alt accident în care a fost implicat un motociclist s-a produs luni, 25 martie, pe DN 41, în județul Giurgiu. Din păcate, acest incident a avut urmări tragice. Bărbatul care se afla pe vehicul a murit.

Victima, un tânăr de 34 de ani, și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul asupra motocicletei și a ieșit de pe carosabil. O femeie de 31 de ani, pasageră, a fost rănită, ajungând în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale solicitate la locul accidentului l-au găsit în stop cardio-respirator pe motociclist. Zeci de minute au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

ADVERTISEMENT