News

Accident cumplit în Iași: mașină strivită de un TIR, șoferul nu a avut nicio șansă

Un accident cumplit, soldat cu un deces, a avut loc joi după-amiază în județul Iași. O mașină a fost strivită de un TIR.
14.09.2023 | 18:09
Accident cumplit in Iasi masina strivita de un TIR soferul nu a avut nicio sansa
Accident mortal în județul Iași. Mașină strivită de un TIR, șoferul a murit. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav s-a produs joi după amiază în județul Iași. O mașină a intrat în coliziune cu un TIR. Din păcate, șoferul primului vehicul nu a avut nicio șansă.

Accident mortal în județul Iași. Mașină strivită de un TIR, șoferul a murit

Din primele informații, impactul a avut loc în comuna Miroslava. În urma coliziunii violente dintre cele două mijloace de transport, o persoană a rămas încarcerată. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o autospecială de descarcerare si echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) cu medic.

Se pare că responsabil de producerea accidentului este șoferul autoturismului. El nu s-ar fi asigurat și a intrat frontal între roțile TIR-ului. Din cauza vitezei, autoturismul a fost târât câțiva metri până a ajuns în afara părții carosabile, notează Bzi.

ADVERTISEMENT

Din imaginile apărute pe site-urile de socializare se observă cum mașina a fost pur și simplu strivită. Șoferul ei, un bărbat în vârstă de 41 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. El a fost declarat decedat la locul intervenției de către medicul de pe TIM.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 28D, kilometrul 1– Centura municipiului Iași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma impactului, o persoană din mașină a fost rănită grav. Aceasta a fost scoasă din autoturism și i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fără succes”, a anunță site-ul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Accident cu victime și în județul Prahova

Tot un impact între o mașină și un TIR a avut loc, joi, în Prahova. O mașină condusă de o femeie în vârstă de 66 de ani a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

În urma coliziunii violente, femeia a suferit vătămări corporale, iar echipajele medicale au fost imediat chemate la fața locului pentru a-i acorda asistență medicală de urgență.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc la orele dimineții pe DN1B, în localitatea Valea Călugărească. Evenimentul a dus la blocarea traficului timp de câteva ore. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier tragic.

ADVERTISEMENT