News

Accident spectaculos în Lețcani: un TIR se răstoarnă într-un sens giratoriu. Momentul, surprins de camere. Video

Un accident grav s-a produs vineri dimineață în Lețcani. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un TIR se răstoarnă într-un sens giratoriu.
08.09.2023 | 11:04
Accident spectaculos in Letcani un TIR se rastoarna intrun sens giratoriu Momentul surprins de camere Video
Momentul în care un TIR distruge un sens giratoriu și se răstoarnă, la Lețcani, surprins de camere. Sursa foto: capturi Facebook / cola
ADVERTISEMENT

Un accident spectaculos a avut loc vineri, la primele ore ale dimineții, în Lețcani, județul Iași. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un TIR se răstoarnă într-un sens giratoriu.

Momentul în care un TIR distruge un sens giratoriu și se răstoarnă, la Lețcani, surprins de camere

Final de săptămână cu un șir lung de accidente pe șoselele din țară. După evenimentele din Ialomița și Iași, un alt accident grav a avut loc în Iași. La Lețcani, șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a lovit două autoturisme și s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în zona unui sens giratoriu. Din primele informaţii oferite de poliție, reiese că, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, șoferul TIR-ului a intrat într-un parapet, iar ulterior s-a răsturnat în apropiere.

De altfel, întregul film al coliziunii a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe filmare se vede cum şoferul utilajului de mari dimensiuni pierde controlul volanului, intră în separatoare și apoi se răstoarnă.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, conducătorul auto a suferit răni și a ajuns la spital. În imaginile video se vede cum un pieton a încercat să treacă prin sensul giratoriu cu câteva secunde înainte de impact.

”La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto.

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași, citat de Bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Care a fost cauza acestui accident

Presa locală informează că șoferul camionului implicat în accident ar fi adormit la volan. Alte două mașini au avut de suferit după acest accident. După impact, un vehicul a fost proiectat la câteva sute de metri distanţă, iar celălalt în fața unei companii auto. Nu s-au înregistrat alte victime, doar pagube materiale.

ADVERTISEMENT