News

Accident cumplit pe autostrada A3. Un bărbat și-a pierdut viața, alți doi au ajuns la spital

Un accident cumplit s-a produs, luni, pe autostrada A3. Un bărbat din județul Alba a murit, iar alți doi au fost răniți.
15.01.2024 | 12:20
Accident cumplit pe autostrada A3 Un barbat sia pierdut viata alti doi au ajuns la spital
Accident cumplit pe autostrada A3. Foto Ziar de Cluj
ADVERTISEMENT

Accident cumplit pe autostrada A3, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Alți doi oameni au fost răniți. Tragedia a avut loc la primele ore ale dimineții de luni, 15 ianuarie, pe sensul Gilău-Nădășelu.

Accident cumplit pe autostrada A3. Un om a murit

Din primele cercetări, se pare că șoferul unei mașini, un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, a intrat într-un TIR care circula în fața sa. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns conducătorul auto în vehiculul din față.

ADVERTISEMENT

În mașina respectivă erau doi pasageri. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Alba, care se afla în dreapta șoferului și un tânăr, în vârstă de 23 de ani, aflat pe bancheta din spate.

Din nefericire, în urma impactului, pasagerul de 57 de ani a murit. Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Salvatorii ajunși la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate, victima nu a răspuns acestora.

ADVERTISEMENT

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Alba, pe direcţia Gilău-Nadaşelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din judeţul Cluj.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta – faţă, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din judeţul Alba”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Alți doi bărbați au fost răniți

Ceilalți doi bărbați, conducătorul auto al mașinii și tânărul de 23 de ani, au suferit leziuni. Ambii au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportați la spital pentru a fi supuși investigațiilor suplimentare.

Șoferii au fost testați de polițiști, pentru a vedea dacă se află sub influența băuturilor alcoolice. Ambele rezultate au fost negative. În urma producerii accidentului, traficul s-a desfășurat pe banda de urgență până în jurul orei 10:00.

ADVERTISEMENT

„La misiune au luat parte pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD”, a informat ISU Cluj, conform presei locale.

ADVERTISEMENT