News

Accident grav, cu un motociclist și un pieton, în Bragadiru. Un bărbat și-a pierdut viața

Un accident rutier teribil a avut loc, joi seara, în Bragadiru acolo unde un pieton a fost lovit mortal de un motociclist.
28.03.2024 | 21:38
Accident grav cu un motociclist si un pieton in Bragadiru Un barbat sia pierdut viata
Accident grav, cu un motociclist și un pieton. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a produs, joi seara, în Bragadiru. Un motociclist și un pieton au fost implicați, iar cel din urmă și-a pierdut viața. Conducătorul vehiculului pe două roți a ajuns la spital.

Accident mortal în Bragadiru. Un motociclist și un pieton, implicați

Tragedia a avut loc pe Drumul Național 6 (DN 6), în localitatea Bragadiru din județul Ilfov, acolo unde pietonul a fost lovit de motocicletă. De asemenea, bărbatul care se afla pe vehicul a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Un echipaj medical a ajuns la fața locului, pentru a acorda primul ajutor victimelor. Pietonul se afla în stop cardiac, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, un motociclist a lovit un pieton.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul pietonului şi rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital”, a informat Centrul Infotrafic. În urma accidentului mortal, traficul rutier a fost oprit pe ambeele sensuri de mers, potrivit polițiștilor.

O motociclistă a ajuns la spital, în Timișoara

Un alt accident teribil a avut loc, miercuri, pe o stradă din Timișora. O motociclistă a ajuns la spital, după ce a fost lovită de două autoturisme. Tânăra se deplasa regulamentar atunci când a fost lovită în plin de o mașină, condusă de un șofer de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului puternic, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism, care se deplasa în fața tinerei, iar ulterior a fost aruncată la marginea drumului. Victima a fost grav rănită.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe bld. Liviu Rebreanu, dinspre Aleea Sănătății înspre intersecția cu bld. Sudului, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de către o femeie.

ADVERTISEMENT

În urma impactului ar fi fost proiectată în autoturismul ce circula regulamentar în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

ADVERTISEMENT