News

Accident grav în Bacău. Un TIR s-a ciocnit de un microbuz: 7 persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulație din Bacău s-a soldat cu 7 victime, după ce un TIR s-a ciocnit violent de un microbuz care transporta pasageri.
07.02.2023 | 16:52
Accident grav in Bacau Un TIR sa ciocnit de un microbuz 7 persoane au ajuns la spital
Accident grav în Bacău. Foto: ISU Bacău
ADVERTISEMENT

Cele șapte persoane au ajuns la spital în urma acestui accident, în timp ce traficul pe E85 a fost blocat.

Accident grav în Bacău, cu șapte persoane rănite

Polițiștii au transmis că un microbuz în care se aflau 13 persoane a izbit violent din spate, remorca unui autotren, pe raza comunei Cleja, satul Valea Mică.

ADVERTISEMENT

”Primele date de la locul accidentului arată că 13 persoane sunt rănite, însă în cazul a şapte dintre ele a fost nevoie să fie preluate de echipajele medicale şi duse la spital.În urma evenimentului, jumătate din partea din faţă a microbuzului este distrusă”, a transmis ISU Bacău.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, printre care o ambulanță de terapie intensivă mobilă. Se pare că șoferul TIR-ului oprise camionul pe acostamentul drumului pentru a face o reparație, iar șoferul microbuzului nu a reușit să-l ocolească. Microbuzul făcea des curse pe ruta Bacău-Sascut.

ADVERTISEMENT

Cele șapte persoane rănite sunt pasagerii microbuzului (6 dintre ei) și șoferul camionului parcat pe marginea drumului pentru reparații.

În urmă cu două zile un alt accident mortal avea loc în Bacău. Conform Antena 3, bărbatul a schimbat banda de mers fără să se asigure. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum șoferul a fost lovit de o mașină care circula regulamentar de pe banda a doua, mașină condusă de o femeie de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost violent și șoferul neatent și-a pierdut viața. Polițiștii au deschis și în acest caz un dosar penal.

Tot în Bacău pe E85 s-a produs un accident și în urmă cu 24 de ore, de data aceasta fiind rănite trei persoane. La fața locului a ajuns o ambulanță SAJ care a preluat o persoană pentru a o transporta la spital.

ADVERTISEMENT

În acest accident au fost implicate două autoturisme în jurul orei 14:00, pe raza localității Filipești. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD Bacău.

ADVERTISEMENT