News

Foto. Accident în Bacău. O căruță a fost lovită de un autoturism, șase persoane au fost rănite

Șase persoane au fost rănite în Bacău, comuna Plopana, după coliziunea dintre un autoturism și o căruță la primele ore ale dimineții.
28.12.2022 | 12:36
Foto Accident in Bacau O caruta a fost lovita de un autoturism sase persoane au fost ranite
Accident căruță în Bacău. foto: Ziarul de Bacău
ADVERTISEMENT

Oamenii au fost transportați la spital cu multiple traumatisme, inclusiv fracturi. Printre victime se numără și o adolescentă în vârstă de 16 ani.

Accident în Bacău, căruță lovită de mașină

Accidentul s-a produs miercuri dimineața, 28 decembrie, pe un drum din comuna Plopana, satul Fundu Tutovei, din județul Bacău. Mai multe persoane s-au ales cu fracturi după ce o căruță a fost lovită de un autoturism.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor ISU Bacău, citate de News.ro, o tânără de 16 ani a suferit traumatisme multiple, în timp ce un tânăr de 18 ani are fracturat piciorul. De asemenea, un bărbat în vârstă de 45 de ani are o fractură la picior, în timp ce un bărbat de 44 de ani și o femeie de 70 de ani sunt politraumatizați, iar o femeie de 58 de ani acuză dureri în zona șoldului.

La fața locului a ajuns o autospecială SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bacău.

ADVERTISEMENT

”Au rezultat 6 victime conștiente (bărbat de circa 18 ani cu suspiciune fractură membru inferior, bărbat de circa 44 ani cu politraumatism, femeie de circa 70 ani cu poiltraumatism, minoră de circa 16 ani cu politraumatism.

Totodată, un bărbat de circa 45 ani are suspiciune de membru inferior fracturat și femeie de circa 58 ani care acuza dureri de șold). Cele 6 victime au fost transportate la UPU Bacău”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Ziarul de Bacău.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, un cunoscut om de afaceri din Bacău murea într-un accident similar. Polițiștii au constatat că Neculai Dumitrache, în vârstă de 66 de ani, conducea regulamentar însă a fost lovit frontal de un tânăr în vârstă de 20 de ani care a intrat cu mașina pe contrasens.

”În cursul dimineții de 24.12.2022, s-a petrecut un accident grav în comuna Valea Seacă, județul Bacău, pe drumul E85. Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, din neatenție, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal în mașina condusă de afaceristul Neculai Dumitrache, cunoscut ca un om potent de afaceri din Bacău.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, afaceristul a cedat. Autorul accidentului a suferit răni ușoare, la fel și pasagera aflată în mașină. Afaceristul controla societatea de construcții Fair Play SRL”, transmitea BZI.ro.

ADVERTISEMENT