News

Tragedie de Crăciun în București. Un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina. O fată de 19 ani, pasageră, a murit

Nici Capitala nu a fost ferită de tragedii rutiere de Crăciun. Duminică, 25 decembrie, un șofer drogat s-a răsturnat cu mașina, iar o fată de 18 ani, pasageră, a murit.
25.12.2022 | 18:48
Tragedie de Craciun in Bucuresti Un sofer drogat sa rasturnat cu masina O fata de 19 ani pasagera a murit
Gest inconștient al unui tânăr din București. S-a urcat la volan drogat și a produs un tragic accident. O fată de 18 ani a murit. Sursa foto: captură antena 3 / InfoTraficRomania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică după-amiaza, un tragic accident rutier a avut loc pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, din Sectorul 1 al Capitalei.

Gest inconștient al unui tânăr din București. S-a urcat la volan drogat și a produs un tragic accident. O fată de 19 ani a murit

Din primele informații, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul serviciului unic de urgență 112 în jurul orei 15.15.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii erau informați că o mașină s-a răsturnat pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului.

Ajunși la locul indicat, agenții au constatat că un șofer, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

ADVERTISEMENT

Autoturismul său s-a răsturnat şi s-a lovit de un stâlp. Apoi, mașina avariată a ricoșat în alte două autoturisme parcate.

În scurt timp, în zona producerii accidentului au ajuns un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare. ISU a mai deplasat o autospecială pentru stingerea incendiului, în cazul în care ar fi fost nevoie de o intervenție în acest sens.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în urma impactului o tânără de 19 ani a murit. Fata se afla în mașina condusă de șoferul de 18 ani.

Potrivit informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, tânărul vinovat de producerea acestui accident ar fi fost drogat.

ADVERTISEMENT

”Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, anunță autoritățile.

Un autoturism s-a răsturnat, duminică, și în Maramureș

O mașină s-a răsturnat, duminică, și în județul Maramureș. În urma accidentului, produs în localitatea Oncești, doi bărbați în vârstă de 46 și 51 de ani și o femeie de 47 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane.

ADVERTISEMENT