News

Video. Accident cumplit, cu doi morți, surprins de camerele de supraveghere. Două mașini s-au ciocnit de un camion

Video. Accident cumplit, cu doi morți, surprins de camerele de supraveghere. Două mașini s-au ciocnit de un camion și două persoane au murit.
04.05.2023 | 16:33
Video Accident cumplit cu doi morti surprins de camerele de supraveghere Doua masini sau ciocnit de un camion
Video. Accident cumplit, cu doi morți. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Video. Accident cumplit, cu doi morți, surprins de camerele de supraveghere. Două mașini s-au ciocnit de un camion și două persoane au murit după o serie de manevre greșite în Constanța. Accidentul s-a produs în comuna constănțeană Lumina, iar camerele de supraveghere au surprins totul.

Video. Accident cumplit, cu doi morți

În imagini se observă cum un șofer încearcă să depășească un TIR, însă încalcă linia continuă. În același moment o altă mașină iese de pe o stradă din lateral, ignorând total indicatorul STOP, după care lovește din plin cele două vehicule. Conform IPJ Constanța, în acest accident au murit un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT

”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani”, a transmis IPJ Constanța.

Femeia decedată în urma acestui accident avea 37 de ani în timp ce bărbatul avea 54 de ani. Mai mult, alte două persoane au fost ușor rănite. Șoferii celor trei vehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

”În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța. O situație la fel de asemănătoare a fost înregistrată în județul Alba, pe raza localității Cetatea de Baltă.

Aici, o persoană a murit tot după ciocnirea dintre un autoturism și un camion, pe DJ 107. Salvatorii au transmis că victima are în jur de 45 de ani și a rămas încarcerată în urma impactului. “Din nefericire, conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

ADVERTISEMENT

A scăpat fără îngrijiri medicale șoferul camionului, anunță ISU Alba. Totdată, pompierii militari au reușit să stingă în scurt timp incendiul izbucnit la nivelul autoturismului. ”La locul accidentului fuseseră trimise două autospeciale cu apă şi spumă, de la Blaj şi Târnăveni, un echipaj de descarcerare de la Târnăveni, un echipaj de prim ajutor şi o ambulanţă tip C1 – Terapie Intensivă Mobilă, precum şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

În urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe DJ 107, pe raza localităţii Cetatea de Baltă, a precizat Poliţia, care a menţionat că efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor oficiale, se estimează că 19 800 de persoane au murit anul trecut în accidente rutiere, ceea ce reprezintă o creștere cu 1 000 (+ 5 %) față de 2020, dar reprezintă totuși cu 3 000 (-13 %) de decese mai puțin față de perioada anterioară pandemiei (2019).

ADVERTISEMENT