News

Accident grav în Giurgiu. Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un camion

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, un tren a lovit un camion în Giurgiu. Circulaţia a fost blocată.
11.07.2021 | 10:14
Accident grav in Giurgiu Un tren incarcat cu pacura si benzina a lovit un camion
Tren blocat de crengile unor copaci în Harghita.
ADVERTISEMENT

Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un camion, în județul Giurgiu. Accidentul s-a produs în cursul nopții, în localitatea Bălănoaia.

Impactul a avut loc la intersecția dintre calea ferată și DN 5B Giurgiu-Ghimpați, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Circulaţia a fost blocată, în urma accidentului din Giurgiu. Un tren încărcat cu păcură și benzină a lovit un camion

Circulația mașinilor și a trenurilor a fost blocată, duminică dimineaţă, în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu, în urma acestui accident rutier.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier şi cel feroviar sunt oprite în localitatea Bălănoaia, judeţul Giurgiu”, a transmis, duminică, Centrul Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, la intersecția dintre calea ferată 903 Videle-Giurgiu și DN 5B Giurgiu-Ghimpați.

Un tren încărcat cu păcură și benzină, care circula între Brazi și Giurgiu, a acroșat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată prin semnale acustice și luminoase, un autotren care transporta piese auto.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în urma incidentului, nu au fost răniţi şi nici nu a existat riscul unui pericol de explozie. În cursul dimineții de duminică se acționează la fața locului pentru transbordarea încărcăturii și reluarea normală a circulației, conform sursei citate.

Accident de tren în Austria

Sâmbătă, 10 iulie, un tren a căzut în râul Mur în Austria, provocând rănirea a cel puţin zece persoane.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor 50 de pasageri din tren erau copii sau tineri. Aceștia se duceau în oraşul Tamsweg, o destinație importantă pentru elevii din regiunile învecinate, conform Digi24.

Mai mult de zece persoane au fost rănite uşor în accidentul care a avut loc în provincia Salzburg, potrivit Crucii Roşii,

Din primele informații se pare că un vagon al unui tren regional a căzut aproximativ 4 metri peste terasamentul râului Mur şi s-a oprit în apele lui.

ADVERTISEMENT