News

Accident grav în Ialomița. Un mort și mai mulți răniți în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz de persoane

06.07.2020 | 12:41
Accident grav in Ialomita Un mort si mai multi raniti in urma impactului dintre un autoturism si un microbuz de persoane
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a petrecut luni dimineață în județul Ialomița, în urma căruia o persoană a murit și mai multe au fost rănite.

Tragedia a venit după după ciocnirea frontală dintre un microbuz de persoane și un autoturism, undeva pe raza localității Sintești.

ADVERTISEMENT

Din păcate, impactul a fost unul mortal pentru un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul mașinii implicate în evenimentul rutier.

Un mort și patru răniți în urma unui grav accident rutier produs în Ialomița

O nouă tragedie pe șoselele din România s-a produs luni, 6 iulie. Patru persoane au fost rănite, iar o alta a decedat într-un accident grav înregistrat luni dimineaţă, pe DJ 201, în localitatea Sinteşti, în care a fost implicat şi un microbuz de transport persoane.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, un microbuz în care se aflau patru persoane, respectiv trei pasagere şi şoferul, şi un autoturism s-au ciocnit pe DJ 201 între Coşereni şi Borăneşti, la Sinteşti.

De pe urma coliziunii, șoferul autoturismului, un tânăr de doar 20 de ani, a fost grav rănit, iar viața sa nu a mai putut fi salvată de medici.

ADVERTISEMENT

Acesta a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scos de echipele de la descarcerare în stare de inconştienţă şi stop cardio-respirator.

Ulterior, victima a decedat în urma traumatismelor suferite, anunță Agerpres.

Pasagerii din microbuz, răni ușoare

Conform sursei citate, cele patru persoane aflate în microbuz au suferit răni minore, primind ajutor medical la fața locului, acestea refuzând transportul la spitalul din apropiere.

ADVERTISEMENT