News

Accident grav în județul Călărași. Un șofer de TIR a murit și încă 6 persoane au fost rănite

Reprezentanții Ispectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au transmis marți că șoferul unui TIR a murit în urma impactului cu o autoutilitară.
30.08.2022 | 21:14
Accident grav in judetul Calarasi Un sofer de TIR a murit si inca 6 persoane au fost ranite
Accident mortal în județul Călărași. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

În acest accident grav au mai fost rănite șase persoane. Tragicul eveniment rutier din județul Călărași a fost raportat marți după-amiază. Conform informațiilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, accidentul s-a produs pe DN 3, în comuna Independenţa.

Accident mortal în județul Călărași

Până la finalizarea cercetărilor, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. Poliţiştii rutieri cred că la acest accident s-a ajuns din cauza neacordării de prioritate.

ADVERTISEMENT

Altfel, menționăm că duminică a fost înregistrat un accident groaznic în Turcia, cu un autocar care s-a răsturnat într-o râpă. Conform primelor informații de la acea vreme, la acest accident s-ar fi ajuns din cauza unor probleme la sistemul de frânare.

Astfel, autocarul s-a răsturnat câteva zeci de metri până s-a oprit într-un copac. Din cauza impactului deosebit de violent au fost raportate zeci de persoane rănite. De asemenea, cel puțin cinci pasageri și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi înaintea accidentului din Turcia, un autocar cu ucraineni s-a răsturnat în județul Vrancea. Odată efectuat apelul la numărul de urgență 112, la fața locului au sosit 13 ambulanțe.

A fost activat Planul Roșu de intervenție

Medicii care au intervenit la fața locului au constatat că 23 de persoane au fost rănite. În acest caz mai trebuie spus că a fost activat Planul Roșu de intervenție.

ADVERTISEMENT

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în această dimineaţă, după ce un autocar s-a răsturnat pe E 85, la intrare în comuna Garoafa.

23 de persoane au fost conduse la spital pentru evaluare medicală, dar nimeni nu este în stare gravă. O persoană a suferit o dislocare de umăr şi a fost internată, iar o altă persoană ar avea un politraumatism la coloană, dar medicii evaluează încă persoanele care au ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani.

ADVERTISEMENT

Restul pasagerilor din autocar au fost conduşi la Centrul de Primire a Refugiaţilor şi mai apoi în Centrul de Cazare Refugiaţi”, a declarat atunci prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: